Moderatörlük Hakkında

Sizce başvuru yapmalı mıyım?

• Kullanılan toplam oy
    42
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Merhaba hasta insanlar ve sevilen diğer kişiler. (Bu klişeyi çok beğendim ama biraz aşağılayıcı gibi.)

Oradan buradan uçurduğum bir iki kuşla yakın zamanda alımların (zannedersem moderatör alımı) açılacağına dair bilgiler edindim. Ardından aklıma bir soru takıldı: "Moderatör olma heyecanını yaşamaya çalışmalı mıyım." diye. Bu işe uygun biri olup olmadığımı dışarıdan gelen objektif yorumlarla daha iyi anlarım diye düşündüm ve konu açmaya karar verdim. Sizce (eğer açılacaksa) başvuru yapmalı mıyım? Bu işi yapabilir miyim, iyi biri gibi görünüyor muyum bu konularda türünden sorular da var elbette kafamda.

Mümkünse olumlu ve yapıcı yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca yetkililerden de daha fazla bilgi vermek isteyen olursa yanımda boş sandalyeler var, yer açabilirim. B)

(@Justsas Dikkat edilmesi gereken şeyler neler bu konuda? Aydınlatırsan sevinirim.)

Not: Uyarı engelini şimdilik hesaba katmayın. Davranış olarak yeterli olup olmadığımı merak ediyorum daha çok.

Son düzenleme:

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Şu uyarı varsa mod olamaz kuralı saçma uyarı/mesaj oranı yapılmalı bence ve uyarının sebeplerine bağlı kim bulaştı gibi

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Şu uyarı varsa mod olamaz kuralı saçma uyarı/mesaj oranı yapılmalı bence ve uyarının sebeplerine bağlı kim bulaştı gibi

Katılıyorum. Üzerinden geçen zamana bakılarak da karar verilmesi iyi olur. Uzun zamandır uyarı almadım.[DOUBLEPOST=1434141896,1434141406][/DOUBLEPOST]
Nasıl mod başvurusu yapılıyor ki?

Şu anda açık mı bilmiyorum ama yakın zamanda açılacakmış diye duydum. Yetkili birine sorup hepimizi meraktan kurtarabilirsin. B)

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Planlı bir çalışma yapmanız lazım. 7/24 forumda olmasanızda atanıldığınız bölgede günlük rapor vb. kalmaması gerekiyor. Sonra toplanıp 800 rapora çıkıyor genelde. 500 rapor kaldı şuanda eskiden kalanlardan. Yeni ekiple forumu daha iyiye götürmek lazım.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Planlı bir çalışma yapmanız lazım. 7/24 forumda olmasanızda atanıldığınız bölgede günlük rapor vb. kalmaması gerekiyor. Sonra toplanıp 800 rapora çıkıyor genelde. 500 rapor kaldı şuanda eskiden kalanlardan. Yeni ekiple forumu daha iyiye götürmek lazım.

Buraya adım attığınız iyi oldu, hazır ayağınız buradayken şunlara cevap alabilirsem çok iyi olur:

-Alımlar ne zaman yapılacak?
-4 uyarım var ve üzerinden uzun zaman geçmiş, iyi hal vb. gibi bir durum olacak mı?
-Bölüm moderatörleri sadece kendi bölümünden mi sorumlu yoksa farklı bölümde gördüğü bir durumu bildirmek de zorundalar mı?

Ve 3 tane de başka soru:

-Gruplar ne zaman geri gelecek?
-Moderatörler de normal üyeler gibi konularda -kuralları çiğnemeden- tartışabilir mi? B)
-House giflerini kullanmaya devam edebilir miyim? B)[DOUBLEPOST=1434142232,1434142170][/DOUBLEPOST]
Moderatör olunca "B)"'lardan vazgeçmeyesin şimdi B)

Onlar olmazsa olmaz, hiç merak etme sen. B)

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moderatörlük yapmadım ama eskiden arkadaşımın bir oyunda serveri vardı orada oyunun içerisinde kontrolcüydüm bu kontrolcülük çok zordu çünkü serverde 24 saatlik log dosyaları vardı bu log dosyalarının içerisinde 24 adet log.txt vardı bunlar saatlere göre ayrılıyordu chatte küfür edenleri buradan bulmam gerekiyordu server öyle az kişili değildi 5 saniyede 10 mesaj geliyordu sen düşün o logların 3,5 gününü ben kontrol ediyordum hafta sonları yapıyordum bunları ama bunları yaparken canım çıkıyordu forumda bunun gibi bütün konulara tektek bakman gerekiyor ve forum daha büyük bir mekan bir konu oluyor 10 sayfa mesaj geliyor ve binlerce konu oluşturuluyor bunlara tektek bakman gerek yada sana bir bölüm verilir mesela minecraft sunucu kısmı sana verilirse sunucu reklamı açmada gereken kurallara uyulup uyulmadığına bakman gerekiyor gayet uzun bir iş ama moderatörler yaptıkları işten azda olsa para alıyorsa mesela aylık 50 TL fln bunu yapmak çokda zor gelmez oturduğun yerden yalnızca ceza vererek para kazanıyorsun tabi bu olayın dış kısmı moderatörlüğün iç kısmını hiç olmadığım için bilmiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...