Modern Ev Denemem

10 üzerinde kaç ?

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• 0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

DarkHD

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Deneme yazman saçma bence :( Deneme dediğin foruma koyulmaz.Deneme yapıdan önce o tipe yoğunlaşmanı sağlıyan küçük projelerdir.fazla değerleri yoktur.Moderne pek fazla benzetemedim çoook eksiği var
Denemek İnsanin Başarisini Değiştirir !!! Dikkatine !! Birçok Deneme Var Nereden Biliyorsun Beğenilcek Adamin Yapiti Sonra Geliştircek !!

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Denemek İnsanin Başarisini Değiştirir !!! Dikkatine !! Birçok Deneme Var Nereden Biliyorsun Beğenilcek Adamin Yapiti Sonra Geliştircek !!
Deneme yazınca eleştriler yumuşar.Modern evim yazsa yeterli.Abartmayın tartışma bitti.büyütüyorsunuz kaç yaşındasınız siz

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir işe, başarmak amacıyla başlamak, girişimde bulunmak, teşebbüs etmek. anlamına geliyor deneme bu denemeye girmez sonuçta projeyi bitirip sen buraya koymuşun yarısında falan koysan olurda olmamış ,bence ev olmamış daha çok yolun var :/

Skrillox

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence evi birazcık daha büyüt. Gözüme küçük geldi sanki ama Dış tasarımını beğendim.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Beğenmedim, siyah camların bittiği yerde aniden ortaya yarım bloklar çıkıyor, taş tuğlalar da modernliği silip atıyor. Zaten blok uyumu da yok denecek kadar az. Daha çok yolun var arkadaş (ha bu arada eğer sen bu eve 10 üzerinden 10 puan veriyorsan gelişemezsin)

Altinlider

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beğenmedim, siyah camların bittiği yerde aniden ortaya yarım bloklar çıkıyor, taş tuğlalar da modernliği silip atıyor. Zaten blok uyumu da yok denecek kadar az. Daha çok yolun var arkadaş (ha bu arada eğer sen bu eve 10 üzerinden 10 puan veriyorsan gelişemezsin)
Bir sonraki yapmaya calışcağım evlerde bunları dikkate alırım saol[DOUBLEPOST=1422814267,1422814233][/DOUBLEPOST]Buraya resimleri atmaktaki amacımda zaten boyle yorumlarla geliştirmeye çalışmak

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fener yerine ışık taşı koy. Daha bir Texture Pack ilede harika olur.

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Emek olduğu için 1 puan verdim. Belki 0 olsa 0'da verebilirdim. Çok vasat. Ve Mesut'un dediği doğru eleştiri kaldıramayacaksan konu açma.

Altinlider

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Emek olduğu için 1 puan verdim. Belki 0 olsa 0'da verebilirdim. Çok vasat. Ve Mesut'un dediği doğru eleştiri kaldıramayacaksan konu açma.
0 koydum oyunu değiştir . Sadace laf yapmak için yorum atmayın kardeşim yaratıcı fikirlere açığım ama sadece boş konuşanlara gıcığım var belki kaldıramamakla alakası yok

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Burada herkesin yaptığı eleştiridir. Sen eleştirilere sert çıkıyorsun. Ev gayet basit . Yer altı girişleri orta çağa mahsustur o girişi kaldırırsan ve arkadaşların dediği gibi malzemesini moderne uygun değiştirirsen evin içindeki mobilyaları moderne uygun yaparsan , evin Köşe noktalarını şimdiki moda olduğu gibi süslersen vs. daha iyi bir ev olabilir :) Bitti

Altinlider

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Burada herkesin yaptığı eleştiridir. Sen eleştirilere sert çıkıyorsun. Ev gayet basit . Yer altı girişleri orta çağa mahsustur o girişi kaldırırsan ve arkadaşların dediği gibi malzemesini moderne uygun değiştirirsen evin içindeki mobilyaları moderne uygun yaparsan , evin Köşe noktalarını şimdiki moda olduğu gibi süslersen vs. daha iyi bir ev olabilir :) Bitti
Senin yaptığın bu eleştiri ile
Bu arkadaşın yapmaya çalıştığı eleştiri bir mi peki ?

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
8 Verdim.Abi şu doku paketine gıcık gidiyorum ya :D Başka modern doku paketi bulamadın mı ? Neyse eğer doku paketi farklı olsaydı 10 vericektim...