Modlu Faction İlerde Acılabilir Ama Suan Modlu Survival Aktifdir :D Faction Kapalıdır

ahmet93

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sever niye kapandi[DOUBLEPOST=1440431619,1440431579][/DOUBLEPOST]sever çok güzekdi ama
:)

ahmet93

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
abi severi aç ya oynuyak :([DOUBLEPOST=1440441330,1440441284][/DOUBLEPOST]:ölüm:[DOUBLEPOST=1440441758][/DOUBLEPOST]sever nezaman açilir

ahmet93

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynn[DOUBLEPOST=1440442832,1440442797][/DOUBLEPOST]bugün açik ti ama kapat tilar :(

DEEPSOS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
abi oynamak için çok sık takip ediyoruz artık bu sayfayıda açmıyosunuz ki bi

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar sizler gibi bizde cok açmayı hep beraber kardeşlik içinde oynamayı daha çok itemle minecraft oyununu 2 kat eylenceli oynamayı ama MADDİ durumdan dolayı açacaz ama sizde destek olursanız bagış yaparak felan şuanda serverin dosyaları haritası pluginleri modları felan herşeyi duruyor eger bize fazla bi miktar istemiyoruz en az 5 TL en çok 15 TL arası bi bagış yaparsanız serverimizi açarız yok ben bagış yapmam ben size parasını vereyim server açılınca vip alayım derseniz onuda kabul ediyoruz arkadaşlar nitrado bagışlarını kabul ediyoruz

Nitrado Bagış Bilgileri :
Bagış Yapılacak Hesap İsmi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bagış Yapılacak En Az Miktar: 5 TL
Bagış Yapılacak En Fazla Miktar: 15 TL

şimdiden bagış yapandanda yapmayandanda allah razı olsun :)[DOUBLEPOST=1440493550,1440493448][/DOUBLEPOST]Bu Arada Buda Bagış Linkimiz :)

TrRolLing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer telefona para yükletirsem 5 TL bağış yaparım ama ne zaman yükletirim bilmiyorum :/
Bu arada sunucu açılırsa markete insta house eklermisin ev yapmak uğraştırıyorda ?

Son düzenleme:

ahmet93

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
abi sever nezaman açarsin tekrar :([DOUBLEPOST=1440512007,1440511945][/DOUBLEPOST]trRolling ne güzel klan vardi ama severde çok güzel di keske tekra açilsada oynasam ya

r102

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar sizler gibi bizde cok açmayı hep beraber kardeşlik içinde oynamayı daha çok itemle minecraft oyununu 2 kat eylenceli oynamayı ama MADDİ durumdan dolayı açacaz ama sizde destek olursanız bagış yaparak felan şuanda serverin dosyaları haritası pluginleri modları felan herşeyi duruyor eger bize fazla bi miktar istemiyoruz en az 5 TL en çok 15 TL arası bi bagış yaparsanız serverimizi açarız yok ben bagış yapmam ben size parasını vereyim server açılınca vip alayım derseniz onuda kabul ediyoruz arkadaşlar nitrado bagışlarını kabul ediyoruz

Nitrado Bagış Bilgileri :
Bagış Yapılacak Hesap İsmi:

Bagış Yapılacak En Az Miktar: 5 TL
Bagış Yapılacak En Fazla Miktar: 15 TL

şimdiden bagış yapandanda yapmayandanda allah razı olsun :)[DOUBLEPOST=1440493550,1440493448][/DOUBLEPOST]Bu Arada Buda Bagış Linkimiz :)

Maddi Durumun Yoksa Güzel Bir Server Açıp Heveslendirmeye Ne Gerek Var ??