Modlu Faction İlerde Acılabilir Ama Suan Modlu Survival Aktifdir :D Faction Kapalıdır

AgustastaGW

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
valla süper fikir :D skype: AdnanRS.0007 hemen ekle konuşalım güzel bir server çıkacak ortaya eminim
sana şöyle diyim abartısız belki 1-2 yıldır düzgün türk tekkit sw bekliyorum ve eminim benim gibi bir sürü kişi bekliyordur eğer tekkit şeklinde açarsanız daha güzel olur çünkü bu kadar kur kapat aç zahmetli oluyor :/

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Texxit launcer bildigim kadariyla lag yapiyor normal minecraftan daha iyi olduğunu sanmiyorum ama deneyecegim pazartesi sunucu zliyoruz isallah tekrar online olacak

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BU konuyu 2 gündür inceliyorum artık açılcakmı açılmayacak mı karar verin. .d

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben Acıyorum Mod Paketine Büyük Bi Güncelleme Getirdim Kötü Modları Kaldırdım En Güzel Saglam Modları Getirdim Ve Konuyu Tekrar Açıcam Her Türlü Bilgileri Yazıcam Sistem Gereksinimleri gibi mesela :)

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
o da var :)

ama genelde ondaki itemleri viplere vericez :D görmüşsündür belki onda balta kazma kurek ve kılıc var hepsinin özellikleri iyide kılıcınki biraz kötü gibi geldi ucuruyor seni :D ama viplere vericez kılıca bakarız :D belki vermeyiz kılıcı

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
o da var :)

ama genelde ondaki itemleri viplere vericez :D görmüşsündür belki onda balta kazma kurek ve kılıc var hepsinin özellikleri iyide kılıcınki biraz kötü gibi geldi ucuruyor seni :D ama viplere vericez kılıca bakarız :D belki vermeyiz kılıcı
Valla thaumcraft 4.2 yse o itemlar önemli değilki ben kara büyüye başlayacam büyük ihtimal çok sağlam oluyor o itemlar bi işime yaramıyor eğer başlarsam. .d Zaten hiçbir oyunumda o itemları kullanmadığım onun yerine wand daha sağlam.

ahmet93

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
severi açtim simdi ayarlari yapiyom herkezi beklerim severimize :D 3 gün içinde sever açilicak söliyim
severe herkezi beklerim açilinca burda konusubda gelmemezlik yapmayin :D:D

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mystcraft var mı ? Olmasada olur çünkü servere boş yere yük veriyor yani bir süre sonra 10gb save dosyasıyla uğraşırsın. :D