Modlu Faction İlerde Acılabilir Ama Suan Modlu Survival Aktifdir :D Faction Kapalıdır

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@bluestorm02 gerçekten cok guzel bir mod 2 adet mod eklenecek isteklerinizi yazın arıcılık modu eksikti sagolsun onuda bulduk
Forestry modunun içinde birçok yeni blok var ve agaçlar var bazı zarar verinci şeylerde var o itemler banlanacak tabikide canta modu olması hoşuma gitti bizim eski çanta modunu kaldıralım bunla idare ederiz :D teşekürler @bluestorm02

====================================
Son 2 Mod Kaldı Sizinde İstekleriniz Önemli Tabikide
Makul İstekleriniz. Bildiginiz Guzel Modları
Yazınız.

Dead543

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Edit: Beyler server açılcakmı

@bluestorm02 gerçekten cok guzel bir mod 2 adet mod eklenecek isteklerinizi yazın arıcılık modu eksikti sagolsun onuda bulduk
Forestry modunun içinde birçok yeni blok var ve agaçlar var bazı zarar verinci şeylerde var o itemler banlanacak tabikide canta modu olması hoşuma gitti bizim eski çanta modunu kaldıralım bunla idare ederiz :D teşekürler @bluestorm02

Son 2 Mod Kaldı Sizinde İstekleriniz Önemli Tabikide
Makul İstekleriniz. Bildiginiz Guzel Modları
Yazınız.

kardeş morph modunu bokunu yiyim koy

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
morph modu oyunda laglara pc nin kasmalarına cok sebeb oluyor o yüzden konulmayacak

yakup5858

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Wiereless redstone , Computer craft , Buildcraft , Simply Jetpacks , Malisis doors. pls artık sv yi aç uleen.

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kardeşim biz istiyoruzki butun oyuncularımız serverde rahatlıkla oynayabilsin senin yaptıgın bencillik adamın 1 GB ramı var o kardeşimiz nasıl oynasın
zaten modların toplam sistem gereksinimi hesaplayacam ramlarımı söküp 1 GB lik ram takacam ve pc kasıyomu bakacam ona göre
Sistem Gereksinimleri BU şekilde olacak.

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşlemci: CPU 2.00 GHz
RAM: 1 GB
İşletim Sistemi : 32/64 Fark Etmez
1 gb ramla age of empires oynar kardeş 1 gb ramla bırak modu vanilla kafayı yer, Thermal Expansion, Tinker vb. yararlı şeyleri ekle

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim forgeyi kurdun demi
ardından forgeye giriyosun sonra dogru sürümle girdigine emin ol ardından mods klasöründe eski modların varsa sil tekrar yükle mods larımızı düzelir sorun[DOUBLEPOST=1440009619,1440009437][/DOUBLEPOST]@Pyme Çok Teşekkürler Ama technic launcher cok kasıyor nedense bu forge kastırmıyor normaline göre o yüzden herkes oynasın die yaptık
ben forgeyi kurdum sorun yokda modu indirdim mod klasörünü atmak için sifre istiiyor sifre ne?