BLackBird001
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar arkadaşlar sizden bir şey isteyecegim bana forge kurulu .minecraft upload edermisiniz.
Forge installer yukle daha iyi o kendiligden forge kuruyor sanaIlla burdan demiyorum zaten çok acil lazım eyer varsa özelden veya başka yoldan upload edip atabilirsin
Biliyorum ama bana .minecraft lazımForge installer yukle daha iyi o kendiligden forge kuruyor sana
Seni ilgilendirmez kardeşim bana lazım diyorum forge yuklenmiyor bende crack da değilim varsa verin dedim yoksa konuyu kirletmene lüzum yokMinecraft 2 cikacak hala .minecraft istiyorsunuz
Arkadaşım yasak hangi yoldan olursa olsun. Forge yyklu .minecraft ne yapacan senSeni ilgilendirmez kardeşim bana lazım diyorum forge yuklenmiyor bende crack da değilim varsa verin dedim yoksa konuyu kirletmene lüzum yok
Furkan tamam kardeşm vermiyeceksen konuya mesaj atmana gerek yok[DOUBLEPOST=1406380764,1406380704][/DOUBLEPOST]Arkadaşım yasak hangi yoldan olursa olsun. Forge yyklu .minecraft ne yapacan sen
Teşekkürlerkardeş minecraft indir sonra skydazdan mod yüklersin o yapar .minecraft ?
Ben yukle deyince olmaz dedin baskasi deyince direk kabul ettin?Furkan tamam kardeşm vermiyeceksen konuya mesaj atmana gerek yok[DOUBLEPOST=1406380764,1406380704][/DOUBLEPOST]
Teşekkürler
Kabul etmedim fikir verdiği için teşekkür ettim forge yuklenmiyor bnm pc ye araştırdım bulamadim yoksa neden .minecraft isteyimBen yukle deyince olmaz dedin baskasi deyince direk kabul ettin?
Hmm bastan desene oyle ben bi arastiriyim nedenleri cozum yollari nelerKabul etmedim fikir verdiği için teşekkür ettim forge yuklenmiyor bnm pc ye araştırdım bulamadim yoksa neden .minecraft isteyim
Tamam TeşekkürlerHmm bastan desene oyle ben bi arastiriyim nedenleri cozum yollari neler