Modsuz TerraFirmaCraft | Proje | SweetNetwork

Projem nasıl olmuş sizce ?

• Mükemmel Destek Veriyorum +1

Kullanılan: 18 100.0%
  • Olmamış Tutmaz Destek Vermiyorum -1

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nitrado ile alakası yok ben gidip şu an hamachili modlu ve pluginli server açabilirim ama hamachili olunca bir şey olmuyor.

Sadece 1 mod olacak ve bir kaç plugin sorun olacağını sanmıyorum.
Kardeşim Hamachili Açtın Diyelim.Kimi Bilgisayarda Hamachi Problem Yaratıyor.Kimi Bilgisayarda Bazı Dosyasını Kaldırmıyor.Yani O Masum Oynamaya Çalışanların Suçları Ne?(Sinirli Anlamayın .s).Yani Birde Gece 2-3 de oynayanlar bile var.Bilgisayarını 7/24 Açıkmı Tutacaksın?(Tekrar Sinirli Anlamayın .s .s)Her Türlü VPS Lağzım.Ram Konusuna Gelirsek Hamachili ve Modlu Server LaggCrafttan(Efsane xd)bile daha çok lagglı olur.Bu Yüzden Para Veriyoruz :)

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Hamachili Açtın Diyelim.Kimi Bilgisayarda Hamachi Problem Yaratıyor.Kimi Bilgisayarda Bazı Dosyasını Kaldırmıyor.Yani O Masum Oynamaya Çalışanların Suçları Ne?(Sinirli Anlamayın .s).Yani Birde Gece 2-3 de oynayanlar bile var.Bilgisayarını 7/24 Açıkmı Tutacaksın?(Tekrar Sinirli Anlamayın .s .s)Her Türlü VPS Lağzım.Ram Konusuna Gelirsek Hamachili ve Modlu Server LaggCrafttan(Efsane xd)bile daha çok lagglı olur.Bu Yüzden Para Veriyoruz :)
Açacam mı dedim ben ? Ben sadece kötü olur dedim öle açarsam ve zaten terrafirmacraft ile bir server açılınca çoğu kişi bu durumdan mahrum kalacak çünkü bazıları Terrafirmacraftı kaldırmayabilir özellikle 1.7.10 sürümünde olacaksa server.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Yanlış Anlamada Benim Cevap Yazdığım Başka Bir Konu Daha Vardı.Ordaki Kişi Gibi Gene Yanlış Anlıyorsun.Ben Orda Misal Anlamlı Kullanıyorum Birdahakine Belki Yazıları İkikere Okursun ._.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet millet! Temelleri atmış bulunmaktayım!
Uzun süre üzerinde uğraştığım fizik olayı demekki bu sunucuya kısmetmiş ..
birçok kez denediğim fakat daha önce başarılı olamadığım bu sistemi bu sunucuya koyar koymaz ufak bir değişiklik ile çalıştırmayı başardım ..

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
< < Videoya gitmek için linke tıklamalısın ..

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
TerraFirmaCraft'mı En Bilgili Olduğum Konudur Sorun Şu Sorun Varki Sunucuda Fazla Mod Eklenmemesi Gereklidir TerraFirmaCraft Dünyayı Baştan Aşağıya Değiştiren Bir Moddur Bunun Dışında Başka Mod Kullanılamaz Çünkü Mod da Normal Mc Blokları Kullanılamaz Sadece TFC'nin Eklediği Bloklar Kullanılabilir Ve Bu Bir Süre Sonra Amaç Bırakmayan Sıkan Bir Moddur Fakat Yanında Eğlenceli Kılan Modlar Eklenince Sıkmaz
Bunun Gibi

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
TerraFirmaCraft'mı En Bilgili Olduğum Konudur Sorun Şu Sorun Varki Sunucuda Fazla Mod Eklenmemesi Gereklidir TerraFirmaCraft Dünyayı Baştan Aşağıya Değiştiren Bir Moddur Bunun Dışında Başka Mod Kullanılamaz Çünkü Mod da Normal Mc Blokları Kullanılamaz Sadece TFC'nin Eklediği Bloklar Kullanılabilir Ve Bu Bir Süre Sonra Amaç Bırakmayan Sıkan Bir Moddur Fakat Yanında Eğlenceli Kılan Modlar Eklenince Sıkmaz
Bunun Gibi
Tamam işte bu projenin amacı modu kullanmadan daha eğlencelisini yapmaya çalışmak .. zaten oyuncu oldukca eğlenceli olur .. Faction tarzında insanlar mağaralara kurulacak, Birbirlerinin yerleşim yerlerine , Kaynaklarına , Göz dikecekler .. ilk çağda mızraklı falan Savaş gittikce günümüze kadar gelecek nekadar sarar bilemem ..

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel Olmuş Ama Ağaç Sistemi Timber Gibiydi :p - Şu El Testeresi ile yapılan Madende Yukarı Koyulan Şeyde Olsa Güzel Olur(İsmini Unuttum .s)Bayağı Başarılı gidiyor bence.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel Olmuş Ama Ağaç Sistemi Timber Gibiydi :p - Şu El Testeresi ile yapılan Madende Yukarı Koyulan Şeyde Olsa Güzel Olur(İsmini Unuttum .s)Bayağı Başarılı gidiyor bence.
Bahsettiğin şey destek / kolon ( SUPPORT ) olabilir mi ?
Eğer o ise çökmeyi engelliyor evet .. :I ve evet bulunmakta :I

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Direk Modu Yüklesek Daha Basit Olmazmı 3D Modelleme Falan Baya Kasma Yaratabilir Bazı Bilgisayarda

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Direk Modu Yüklesek Daha Basit Olmazmı 3D Modelleme Falan Baya Kasma Yaratabilir Bazı Bilgisayarda
Modlar 3d Modellerden Dahada Fazla Kasma Yaratıyor(Yaşandı) Ve Serverdede Lag Yapar.Hani Kendi Enginesi Olursa Sıkıntı Yok ama Nitrado vb. Destekçilerden Alıcaksa Mecburen Para Lağzım Ram İçin.

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modlar 3d Modellerden Dahada Fazla Kasma Yaratıyor(Yaşandı) Ve Serverdede Lag Yapar.Hani Kendi Enginesi Olursa Sıkıntı Yok ama Nitrado vb. Destekçilerden Alıcaksa Mecburen Para Lağzım Ram İçin.
Uğraştırmaması Daha İyi Olur 3D Modellemeler Fln Gerçekten Zor Olur Bence

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uğraştırmaması Daha İyi Olur 3D Modellemeler Fln Gerçekten Zor Olur Bence
Hocam Ben Onu Demiyorum Reklam ve Hakaret Olmasın Diye İsmini Vermediğim Serverlerdeki Gibi Bir Bloğu 7-8 Kere Kırmak Zorunda Kalırsın Sıkıntı Orda.Vede Benim Bilgisayar 1 modu bile zor kaldırıyor ama Hyp da Warlords u Takır Takır Açıyor Yani Onlarda Sıkıntı Yok.(Sinirli Anladıysan Özür Dilerim .s)