MolisTürk Deneyimli Ekibini Kuruyor - Admin / Manager / WebAdmin / Moderatör / Scripter / Builder /

onurw58

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Builder
Isim Soyisim;onur tanriverdi
Yaş;17
Deneyim;4 yıldır minecraft oyuncusuyum 2 yil önce map tasarlıyodum 1.5 yıl öncede serverlerde builderlik yaptım.Daha önce 2 kisi faction birde rpg serverde builderlik yaptım ve çalıştığım sunucu yetkilileri benden memnun kaldı.Ayrıca ben işin para kısmında değilim.Para telebide istemem ben bu işi zevkine yapıyorum.
tekrardan öneri üzerine Map veya yapı tasarlayabilirmisin?;Yapı yapmaya gelirsek siz ne yapmamı söyleyin ve arkanıza yaslanıp izleyin
Online Süresi?;3-4 saat
Neden Sen ?;dediğim gibi ben bu işi zevk için yapıyorum.Yani para talebim yok iyi iş çıkardığımı ve build hakkında yeterince deneyimim olduğunu düşünüyorum.
Skype;onur.tnvrdi

Redstonejunki

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Isim Soyisim;Efe Turgut Yanık
Yaş;13 14 e gircem
Deneyim;çok az var
Map Tasarladınm, Tasarladıysan resim;yok
Tekrardan öneri üzerine Map veya yapıtasarlayabilirmisin?;evet
Online Süresi?;7/15 yetkili verseniz
Neden Sen ?;ben kendimi düşündüm belki ola bilir
Skype;efeberat8

not: O fotaraf küçüklüğüm sonra yanlış anlarsın

kaptanpizzaeren

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Moderatör;
Isim Soyisim;eren erbasş
Yaş;17
WG bilgin ne derece;%90
Sorunları nasıl halledersin?;öncelikle benim tecrübem yaşım ve oynadığım süreye paralel olarak fazla insanları anlarım gerek konuşmalarından olsun gerek hareketlerinden anlarım iletişimim çok iyidir.
Moderatör Komut bilgin ne derece(Az olsada öğretiriz :) );%99 diyelim her insanın 1 yanlışı vardır
Online Süresi?;7-9 saat
Neden Sen ?;dediğim gibi tecrübem fazla 4 senedir oynuyorum gerek size arkadaş gerek oyuncuların derdinden anlayacak ve elimden geldiğinden fazlasını yapacağıma hazırım daha kaliteli iletişim sağlarım
Skype;erenerbasi1

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Scripter;
Isim Soyisim;
Doğaç Aral
Yaş; 20
Deneyim; Bol
Script Bilgisi; 9/10
Kodlama Yazilim Dil bilgisi; 9/10
Online Süresi?; 2-3 saat
Neden Sen ?; AltisTürk'ün yıllardır oyuncusuyum armayıda minecrafta taşımış biri olarak beni tercih edebilirsiniz..
Skype; wakedogac

gdfgsdfgsdfgs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Admin;
Isim Soyisim;Ismet Sontürk
Deneyim;var
Wg Bilgisi;%100
Online Süresi?;9-8
Neden Sen?;6 sv de görev yaptım
Skype;Minecraft efsane evi

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Merhaba. Öncelikle projenizi beğendim. Gerçekten güzel olacak gibi duruyor. Ben başvuru yapmayacağım. Fakat -İnşallah- server'ı açarda pluginlerle alakalı soru-sorun'unuz olursa ben buradayım. Neyse asıl konuya gelelim. Öncelikle forumdaki "MoltisTürk" hesabının 25 OCAK 2016'da kayıt olduğu gözümden kaçmadı... Proje yeni sanırım ? Yeni ise konuda belirtmenizi dilerdim... İkinci bir husus, Sadece benim sözüm geçmiyor demişsiniz. İçinde bulunduğunuz yönetici grubu kaç kişi ? İnsanlara kaç kişinin onay vereceğinide bildirmeniz gerekliydi kanımca. Son olarak SON BAŞVURU TARİHİ belirtmişsiniz konuda. Bu benim gözümde biraz daha aşağıya çekti projeyi. Hani yetkili kadroları dolana kadar demeniz daha iyi olurdu bence. Eleştirisel açıdan bu maddeler gözüme çarptı. Hani bende büyük biri değilim. şu an bunu okuyanların yarısıda herhalde bu kimde böyle eleştiriyor diyebilir. Ama ben sadece eleştiriyorum. Hani dikkate almak sizin iradenize kalmış bir şey. Projenizi sevdim. Umarım yolunuz açık olur. İyi çalışmalar...

MolisTürk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
xXDavcerXx Yorumun için teşekkürler, Tanıtım konumuz hazır. Pazar günü açıyoruz serveri büyük bir acılış olacak :) hayatınızda görmediğiniz yeniliklerle geliyoruz.
Spoiler veremem ama sadece şunu söyleyebilirim ;

"MolisTürk - Oyuncunun Daima Kazandığı Server."
Bunu neden söylediğimi Pazar günü tanıtım konumda okursunuz. Oyuncuya yönelik calişmalarımız gün gün sürüyor teknik tüm hususlar tamam. 1 haftadır işleyiş sistemi üzerinde tartışıroyuruz. Serverda piyasayı canlı tutabilmek ve oyuncuya kazandırabılmek için elimizden geleni yapıyoruz. $ Size :)

yigitdemirrrr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
xXDavcerXx Yorumun için teşekkürler, Tanıtım konumuz hazır. Pazar günü açıyoruz serveri büyük bir acılış olacak :) hayatınızda görmediğiniz yeniliklerle geliyoruz.
Spoiler veremem ama sadece şunu söyleyebilirim ;

"MolisTürk - Oyuncunun Daima Kazandığı Server."
Bunu neden söylediğimi Pazar günü tanıtım konumda okursunuz. Oyuncuya yönelik calişmalarımız gün gün sürüyor teknik tüm hususlar tamam. 1 haftadır işleyiş sistemi üzerinde tartışıroyuruz. Serverda piyasayı canlı tutabilmek ve oyuncuya kazandırabılmek için elimizden geleni yapıyoruz. $ Size :)
abi server bu pazar açılacak değilmi skypene ulaşamadımda :)

14th_Doctor

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Öncelikle projenizi beğendim. Gerçekten güzel olacak gibi duruyor. Ben başvuru yapmayacağım. Fakat -İnşallah- server'ı açarda pluginlerle alakalı soru-sorun'unuz olursa ben buradayım. Neyse asıl konuya gelelim. Öncelikle forumdaki "MoltisTürk" hesabının 25 OCAK 2016'da kayıt olduğu gözümden kaçmadı... Proje yeni sanırım ? Yeni ise konuda belirtmenizi dilerdim... İkinci bir husus, Sadece benim sözüm geçmiyor demişsiniz. İçinde bulunduğunuz yönetici grubu kaç kişi ? İnsanlara kaç kişinin onay vereceğinide bildirmeniz gerekliydi kanımca. Son olarak SON BAŞVURU TARİHİ belirtmişsiniz konuda. Bu benim gözümde biraz daha aşağıya çekti projeyi. Hani yetkili kadroları dolana kadar demeniz daha iyi olurdu bence. Eleştirisel açıdan bu maddeler gözüme çarptı. Hani bende büyük biri değilim. şu an bunu okuyanların yarısıda herhalde bu kimde böyle eleştiriyor diyebilir. Ama ben sadece eleştiriyorum. Hani dikkate almak sizin iradenize kalmış bir şey. Projenizi sevdim. Umarım yolunuz açık olur. İyi çalışmalar...

Son başvuru tarihinin eklenmesi profesyonelliğin bir göstergesidir. Amaç takım arkadaşı bulmak, başkalarına bağlı kalıp projeyi geciktirmek geğil. Ki zaten bu da profesyonellikten uzak olan, amatörce ve projenin yararından çok zararına yol açacak bir davranış olduğunu düşünecek olursak gerekli olan bu bilginin paylaşılmasının ne kadar doğru bir davranış olduğunu anlayabilirsiniz.

Bir diğer konu ise MolisTürk hesabının yeni açılması projenin yeni olduğu anlamına gelmez, sonuçta proje ve hesap paralel giden bi sistem değil. Opsiyonel olarak açılmış olan bu hesap; projeyi ve sunucuyu tanıtmak ve yetkili alımlarını duyurmak üzere açılmış bir hesaptır. Hadi onu geçtim, yeni olduğunu belirtseler ne olur belitmeseler ne olur (ki belirtmelerine gerek yok, insanlar anlar diye düşünmüşler sanırım, anlamayan olursa da zaten yetkili olmasının bir anlamı olmazdı), size bir getirisi yok bu bilginin ve zaten sunucu açılmamışsa ve projenin adını ilk defa duyuyorsa herkes, proje yeni demektir ve zaten ekip yeni kuruluyor denildiğine göre de proje yeni demektir. Gönüzünden kaçmış demekki.
Umarım bu anlamanıza yardımcı olmuştur.

Okuduğunuz üzere sunucu TürkProjesi'nin projesi ve takım dediğiniz Yetki zincirinde bir sürü halka bulunmakta, ciddi bir proje... Ciddi girişimler ve girişimilerden oluşan bir topluluğun projesinde kaç kişiden onay geleceğini yazmak mantıklı değil, çünkü zaten konu o değil. Burdaki konu insanların yetkili olarak verimliliğini ve yeterliliğini test edecek olan ekibin sayısı ve isimleri değil, test edilecek olanların yeterliliğidir. Testten geçince zaten hepsi öğrenileceğinden bunun gibi bir bilginin verilmesinin de kimseye bir yararı olmayacağından, bilgiler paylaşılmamış sizlerle.

Eleştirinizi, "Eleştirisel" açıdan yersiz bulduğumu söylemeden edemeyeceğim işin özü.

Son düzenleme:

MiracEfendi

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yetki için çalışmam kendi sunucumda profosyonel map yaparım..

map ücreti: 5 tl