MolisTürk Deneyimli Ekibini Kuruyor - Admin / Manager / WebAdmin / Moderatör / Scripter / Builder /

CaptainDeath12

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moderator:
ad soyad:kaanege kalkan

wg bilgisi:%35
sorunları nasıl çözersin:anlaşarak kavga etmeden ve eşit davranarak çözerim
moderator bilgin:eh işte
online srüem:günde 4-5 saat
neden sen:oyuncalarla aram iyidir anlayışlıyımdır ve adaletliyimdir

oyuncularla derken yanlış olmuş o yuncalarla demek istedim o birleşik

14th_Doctor

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Manager;

Isim Soyisim; Anıl Gümüşay
Yaş; 21

Ekibini nasıl yönetirsin; Bulunduğum ve liderlik ettiğim bir sunucuyu en yukarıya taşımak benim için en önemli husustur. Sunucuyu büyük bir ciddiyet ve kalite ile yönetirim. Kesinlikle sunucunun profesyonelliğini arttırarak, Admin-Moderator-Builder ve diğer tüm yetkililerin belirli bir koordinasyon ile dikkatli ve özenli bir şekilde sunucuya yararlı olmalarını sağlar, eksik gördüğüm noktalarda yardım eder ve o yetkilide bir pürüz kalmaması için gerçek bir takım liderinin yapacağı gibi sessiz ve kusursuz bir biçimde o pürüz'ü siler ve düzeltirim. Benimde eksik kaldığım bir yer mutlaka olur -nihayetinde insanım- fakat böyle bir durumda da o eksiği kapatana kadar uğraşır ve elimden gelenin daha iyisini yaparak sonuca ulaşırım. Sonuca ulaşana kadar yavaşlamam. Sonuca ulaştığımda da durmam.
Sunucu yönetmişliğin var mı; Evet yurt içinde 5 yurt dışında ise 13 sunucuya liderlik ettim ve hepsini kusursuz bir biçimde olması gerektiği gibi yönettim.

Online Süresi; Günün çoğu saatinde oyunda olurum, sunucuya katkıda bulunmak, eksiklerini gidermek, kullanıcıların problemlerini çözüp oyun içinde yetkililere destek olmak için sunucuda online konumda bulunurum.

Neden Sen; Minecraft'ı 1.2.1 sürümünden beri oynuyorum, 1.2.5 sürümünde sunucu açtım ve kendimi sunucuda geliştirerek gerek plugin gerek ise mimari alanda çok fazla ilerleme kaydettim. Yüzlerce kez Admin oldum, diğer yetkileri kabul etmedim çünkü yönetmeyi bilen bir insanın üzerinde fazla insan olması, yöneticilik ruhuna sahip olan bir insan için çok zor. Bilen bilir. Türkiyede 1.5-2 sene önce en çok aranan isimlerden biriydim (bikaç sene önce, çünkü belirli bir aralık bıraktım bilgisayar'ı, üniversite sınavına hazırlandım o dönem) birçok yönetici ve sunucu sahibi sunucularında yetkili olmam için ilk bana gelirlerdi. Pluginlerin gerekli olanlarını profesyonel bir biçimde kullanırım, plugin yazmada yardımcı olabilirim, plugin türkçeleştirmek zaten çocukların bile oyuncağı olduğundan ona değinmeye gerek yok. Yazılım okudum ve yazılımdan anlarım plugin vs. basit konular. Uzun lafın kısası, Türkiyede bu oyundaki geçmişi ve deneyimi en kabarık birkaç insandan biriyim.

Skype; fourteendoctor

Son düzenleme:

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yaş 17 Bunların dışında belirtmediginiz tek şey tasarımci 3 yıllık Ps ile bi geçmişin var yalnızca yardım için banner vb. Tasarımlarını yapabilirim ayrıca p.fotografim da benim logomdur.

MolisTürk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ILieWorldI Merhaba,

Belirttiğiniz katagoride bir yetkili alımı yok, en yakın WebAdmin var yukarıdan gereksinimlere bakabilirsiniz.

Tugrahn

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Moderatör;
Isim Soyisim;Tuğrahan şenlik
Yaş;15
WG bilgin ne derece; 100%98
Sorunları nasıl halledersin?; Afk kalmadan oyunculara cevap veririm ya da daha önemli sorunlar varsa onları hallederim
Moderatör Komut bilgin ne derece(Az olsada öğretiriz :) ); 100%95
Online Süresi?; Tatilse 11 Saat Değilse 6 Saat
Neden Sen ?; Eskiden Moderatör çok oldum serverlerde çok aktif kalıyorum,Küfür , boşuna ban atmıyorum.Serverde Moderatör olmak için kendimi uygun buluyorum.
Skype; Darkstreet.mrwilliamo

gdfgsdfgsdfgs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Admin;
Isim Soyisim;İsmet SONTÜRK
Deneyim;var
Wg Bilgisi;fazla
Online Süresi?;9 dan akşam 8 e kadar
Neden Sen?;Bilgim Çok Fazla
Skype;Minecraft Efsane Evi

MolisTürk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başvuru oylamasında bir kaçınızı değerlendirdik, şunu söylemem gerekiyor ki benim onayladığım ama basvuru formunu eceleye getirip uğraşmamış diye hayır oyu alanlar var. Ben sizin yerinizde olsam birazdaha özen gösterirdim biraz emek vererek ilerde çok iyi şeyler yappabilirsiniz. Biz yetkiliyi hep buluruz sizin kendinizi göstermeniz gerek. Sadece ufak bir öneri.
Teşekkürler. :):)

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Builder;
Isim Soyisim; Murat Bircandan
Yaş; 15
Deneyim; 3 senelik eğitimden sonra profesyonel builderlik + 7 sunucuda builder olmak.
Map Tasarladınm, Tasarladıysan resim; map birçok kez tasarladım fakat fotoğraf çekmedim gerekli olmayacağını düşündüm...
Tekrardan öneri üzerine Map veya yapıtasarlayabilirmisin?; evet,çok kolay bir şekilde.
Online Süresi?; hafta içi:4 hafta sonu:7
Neden Sen ?; çünkü sunucunuzun dağa kolay ve modern yapıtlarla donatıp sunucunuzu türkiyenin en iyi sunucusu yapmak istiyorum.
Skype; murat.bircandan

Cevaplar Ne Zaman Verilicek Aceba Bilgi Verirseniz Sevinirim.

Son düzenleme:

ProMcciler

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Admin;

Isim Soyisim ; Ali Osman Eker

Yaş ; 13 (Notu gördüm ancak bana göre akıl yaşta değil baştadır gerisi size kalmış)

Deneyim ; Önceden 5-6 serverde adminlik , 2-3 serverde rehberlik , 2-3 serverde kuruculuk , 3-4 serverde builderlik ve 2-3 serverde moderatörlük yaptım.

Wg Bilgisi ; %99

Online Süresi? ; Hafta içi : 4-5 saat Hafta sonu : 6-7 saat

Neden Sen? ; Çünkü benim servere yardımım dokunacağını düşünüyorum.Tabi ki serverle çok fazla ilgileneceğim ve asla bırakmıyacam.Gerek buildinden tut minecraft'ın bir sürü bilgisine sahibim.Tabi bu oyuna küçük yaşlarda başladım ancak çabucak alıştım ve bırakmadım.Yapacağınız maplarda vs. şeyler yardımım dokunur ve asla kimseye ihanet etmem.Her gün oyuncularla ilgilenir onların sorularını cevaplarım.Yani bir admin olarak her şeyi yapabilirim yeter ki siz de isteyin beni.Ve biri rütbemden küçük diye onu küçümsemem.Bilmediğim birşeyler olursa hemen gider öğrenirim asla yüzünüzü kara çıkarmam merak etmeyin.

Skype ; AliOsmanEker

MolisTürk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ProMcciler Merhaba :)

Senin bu iş için çok hevesli olduğunu görüyorum fakat sadece benim onaylamam yetmiyor ne yazıkki kusura bakma. Ama çok istersen Senin Rehber olman için uğraşabilirim dediğim gibi Ben Yöneticiyim ama son söz bende değil Söz sahibi bir çok kişi var. :)

ProMcciler

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ProMcciler Merhaba :)

Senin bu iş için çok hevesli olduğunu görüyorum fakat sadece benim onaylamam yetmiyor ne yazıkki kusura bakma. Ama çok istersen Senin Rehber olman için uğraşabilirim dediğim gibi Ben Yöneticiyim ama son söz bende değil Söz sahibi bir çok kişi var. :)
Doğrudur sen de haklısın ancak ben hala akıl yaşta değil baştadır diyorum yaşımın küçük olduğuna bakmayın gerçekte 15-16 gibi gözüküyorum ve ben bu serveri en iyi şekille getirmek istiyorum katkım olmasını istiyorum bana bir şans verin lütfen.

Son düzenleme:

Karaoyun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Moderatör;
Isim Soyisim;Akın Tahran
Yaş;13
WG bilgin ne derece;%95
Sorunları nasıl halledersin?;İlk olarak suçluyu bulmam gerek.Suçluyu 1 kez uyarırım.Eğer 2. defa yaparsa aynı hatayı bu sefer uygun cezayı belirler ve veririm.
Moderatör Komut bilgin ne derece;%98
Online Süresi?;Hafta içi bazen 3 saat Hafta sonu 3-4

Neden Sen ?;Çünkü 5-6 serverde modluk-5 serverde admin-2 serverde sr.admin oldum.
Skype;akintahran

BerkB

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Isim Soyisim;Berk Bahtiyar
Yaş;15
WG bilgin ne derece;%85
Sorunları nasıl halledersin?;Konuşarak düşünerek saygılı bir şekilde.
Moderatör Komut bilgin ne derece(Az olsada öğretiriz :) );Neredeyse Çoğunu Biliyorum
Online Süresi?;5-8
Neden Sen ?;size Katkıda Bulunmak Ve Eğlenmek İçin :)
Skype;facebook:berk-bah