Monitor gözünü ağritiyorsa bu konuya bak GÖZ AĞRİSİNİ KÜÇÜMSEME

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar size gözlerimle ilgili bir hikaye anlaticam umarim sizin başiniza gelmez bundan 1 yil önce lise 3' teyken bilgisayar bağimlisiydim deli gibi bilgisayarda
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
- minecraft oynardim çok mutluydum bi zaman sonra gözlerim ağrimaya başladi hergün 4 5 saat oynadiktan sonra çok yükseliyordu. Suratimi soğuk suyla yikayip geçiştiriyordum. Sonunda yeter dedim anneme anlattim konuyu göz doktoruna gittik gözümde büyük bi sorun çıkmış ve çok ilerlemiş normalde gözlükle geçiştirile bilen bu şey bende ilerlemiş ve ameliyat olmazsam yakin zamanda gecici körlük , gözlerde kanama hatta kalici körlüğe kadar gidebilirmiş ameliyat oldum şu an mutluyum pc nin başinda en fazla 2 saat kaliyorum siz siz olun gözleriniz ağrirsa en az 1 ay pc' ye mola verin benim yaşadiklarimi yaşamayin !!

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
gözünüz ağrıyorsa f.lux kullanın onuda benmi söyleyim :)
O ne oluyor
Bilgisayar ışınından koruyucu camlar kullanıyorum. 8 saat başındayım. Ne göz ağrısı, ne göz batışması. 0 problem.
bende lise 1 de çok oynadim lise 3 e kadar bağimliydim 3 yil rahatlikla oynadim sonunda geberdi gözler şu an mutluyum ama bir önlem almazsan seninde başina gelebilir söliyim gözlük olupta rahatsizlaninida gördüm b[DOUBLEPOST=1424625051][/DOUBLEPOST]
Kablosuz Klavye-Mouse kullanın Ekrandan kopun ._.
kablosuz zaten yatağima yatip oyniyim diyorum ama miyopta var benim gözde bulanik görüyom :([DOUBLEPOST=1424625117][/DOUBLEPOST]
Bilgisayar ışınından koruyucu camlar kullanıyorum. 8 saat başındayım. Ne göz ağrısı, ne göz batışması. 0 problem.
Doktor raporu olmadan alabilirmiyim stajerlik maaşimla alirim valla ucuzsa eskisi gibi sabahlamak istiyom :D