Monitor gözünü ağritiyorsa bu konuya bak GÖZ AĞRİSİNİ KÜÇÜMSEME

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
illa bilgisayarla alakalı olmak zorunda değil belki de doğuştan dı bazılarında öyle olur ben 4 yaşından belli gözlük kullanıyorum 12 saat bilgisayar başında olduğum halde çok nadir ağrı sızı vb şeylerle karşılaştım yani gözünde bir sorun olmasa bile bir doktora görünmekte fayda var göz rahatsızlıklarını fark edemeye bilirsin

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
illa bilgisayarla alakalı olmak zorunda değil belki den doğuştan dı bazılarında öyle olur ben 4 yaşından belli gözlük kullanıyorum 12 saat bilgisayar başında olduğum halde çok nadir ağrı sızı vb şeylerle karşılaştım yani gözünde bir sorun olmasa bile bir doktora görünmekte fayda var göz rahatsızlıklarını fark edemeye bilirsin
Arkadaş tam belirtmemiş fakat sıkıntı galiba retina dekolmanı tarzı bir şey.
İlerledikçe sıkıntı çıkar ve geri dönüşü olmayan bir yola sokar insanı maalesef.
Ne kadar tedavi ameliyata girseniz de o gözler eskisi gibi görmeyebilir.
Bu tarz büyük bir sıkıntıda gözde kanlanma filan oluyor o yüzden genelde kendini belli ediyor. :)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaş tam belirtmemiş fakat sıkıntı galiba retina dekolmanı tarzı bir şey.
İlerledikçe sıkıntı çıkar ve geri dönüşü olmayan bir yola sokar insanı maalesef.
Ne kadar tedavi ameliyata girseniz de o gözler eskisi gibi görmeyebilir.
Bu tarz büyük bir sıkıntıda gözde kanlanma filan oluyor o yüzden genelde kendini belli ediyor. :)
Benden kötüleride varmiş ne diyim :D

AeonTV

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim başım ağrıyor bazen o da kulaklık yüzünden sürekli kulakta ve sürekli son seste

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi