MoonLightBt
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
MoonLightBt Faction Spawn Çalısmamızdan Spoilerler
Zorluyor, Onu hissettirmemeye çalışıyorum şu an zaten.Spawnin ortasi zaten su ile kaplı. Bu shader ile güzel ama çoğu kişide shader yok. O fışkiye heralde onları yapmayin. Sur çok garip yuvarlak gibi ama köşelerde keskin dönus var gibi yapıcaksaniz tam yuvarlak yapin.Kuleri daha büyük ve daha düzgün yapın. Balonlar yukarıda olsun
Dedim ya blok uyumu ve kuleler sıkıntılı. Aynı zamanda çok fazla abartılı su yanlış kullanılmış.@Xecute55 Biz Daha Yeniyiz Hatalarımız Olucak Bunları Nelerle Telafi Edebileceğimizi yazarsanız seviniriz !
-Sxyen
Kuleler ben daha Duvar çekmeden yapılmış, Duvarlara detay eklemeye devam ediyorum, Nerelerde blok uyumsuzluğu var?Dedim ya blok uyumu ve kuleler sıkıntılı. Aynı zamanda çok fazla abartılı su yanlış kullanılmış.
Tamamında hubun. Bloklar her biri yama gibi duruyorKuleler ben daha Duvar çekmeden yapılmış, Duvarlara detay eklemeye devam ediyorum, Nerelerde blok uyumsuzluğu var?
Sizi izlemeye gelebilirmiyim çan sıkıntısından patlıyacamKuleler Surlardan önce Tasarlandığı için sorun oldu Kuleleri tekrar tasarlıcaz !