MoonLightBT Faction Spawn ! [Spoiler]

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura bakma ama olmamış hiç olmamış.
iki //hcyl komutu çekip orta yerlerinin sağ ve sol köşelerine iki kule koyup ortayı da saçma süslerle donatarak faction spawn yapamazsınız.
Spoiler kavramından anladığım kadarıyla sadece orta kısmını yapmışsınız.Orta kısmında blok uyumu yanlış . Gereksiz su koymuşsunuz.Kuleler rezalet.

Yapabilecekleriniz :
Öncelikle faction spawn nedir bunu araştırın.
Kule yapmayı öğrenin.
Blok uyumları için internetten araştırma yapın veya doğru düzgün bloklar seçin
Balonlar da olmamış maalesef.Hoşuma gitmedi.Ayrıca birinin altında sepeti yok.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bomboş bir alan yapmışsınız yuvarlağın güzel duruduğunu düşünmüşsünüz sonrada bir şey yapamadığınız içinde boş alanları su yapmışınız ben burdan bunu anlarım ;çünkü,bende yapardım.Sonra da 1 2 kule yapmışınız yolları koymuşunuz.Bukadar 30 dakikalık bir şey .

MoonLightBt

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura bakma ama olmamış hiç olmamış.
iki //hcyl komutu çekip orta yerlerinin sağ ve sol köşelerine iki kule koyup ortayı da saçma süslerle donatarak faction spawn yapamazsınız.
Spoiler kavramından anladığım kadarıyla sadece orta kısmını yapmışsınız.Orta kısmında blok uyumu yanlış . Gereksiz su koymuşsunuz.Kuleler rezalet.

Yapabilecekleriniz :
Öncelikle faction spawn nedir bunu araştırın.
Kule yapmayı öğrenin.
Blok uyumları için internetten araştırma yapın veya doğru düzgün bloklar seçin
Balonlar da olmamış maalesef.Hoşuma gitmedi.Ayrıca birinin altında sepeti yok.
Sizinde Yapıtlarınızı Gormek İsteriz
-Sxyen
Bomboş bir alan yapmışsınız yuvarlağın güzel duruduğunu düşünmüşsünüz sonrada bir şey yapamadığınız içinde boş alanları su yapmışınız ben burdan bunu anlarım ;çünkü,bende yapardım.Sonra da 1 2 kule yapmışınız yolları koymuşunuz.Bukadar 30 dakikalık bir şey .
ZetoxChild BeyEfendi Diyorum Sizin Yaptığınız Terbiyesizliği yapmıyoruz Allaha Şükür İnternetten map indirip saga sola kabak koyup ben yaptım demiyoruz !
-Sxyen
[DOUBLEPOST=1404811667,1404811169][/DOUBLEPOST]Yenilikler
+ Surlar Eleştrileriniz Şeklinde Yenileniyor
+ Balonlar Gitti Zeplin Geldi
+ Yeni Kuleler Yaptık
+Ortadaki Suyu Kaldırıp Yerine Agaclar vb Ekledik
[DOUBLEPOST=1404812107][/DOUBLEPOST]
Blok uyumu 0 bu arada kulelerdeki kule boğazını çok yanlış anlamışsınız siz. Baltayla vurmuşlar oraya sanki. Spoiler kelimesini iyi ki kullanmış craftoloji ha
O merkezi daha yüksekte yaparsanız daha güzel olabilir. Fışkiyenin de bi yerden fışkırdığı hissini verememişsiniz. Shadersiz fotoğraf atarsanız daha iyi yorumlar yapabilirim.
Tamamında hubun. Bloklar her biri yama gibi duruyor

Eleştrilerinize Göre Yenilemeler Yapıyoruz !

İlk Kule Yapmayı Ogrenin Ondan Sonra Spawni Düzeltin :)
Ltfen Yorum Yaparken Kalp Kırıcı Olmamasına Dikkat Ediniz !

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizinde Yapıtlarınızı Gormek İsteriz
-Sxyen

ZetoxChild BeyEfendi Diyorum Sizin Yaptığınız Terbiyesizliği yapmıyoruz Allaha Şükür İnternetten map indirip saga sola kabak koyup ben yaptım demiyoruz !
-Sxyen

[DOUBLEPOST=1404811667,1404811169][/DOUBLEPOST]Yenilikler
+ Surlar Eleştrileriniz Şeklinde Yenileniyor
+ Balonlar Gitti Zeplin Geldi
+ Yeni Kuleler Yaptık
+Ortadaki Suyu Kaldırıp Yerine Agaclar vb Ekledik
[DOUBLEPOST=1404812107][/DOUBLEPOST]

Eleştrilerinize Göre Yenilemeler Yapıyoruz !

Ltfen Yorum Yaparken Kalp Kırıcı Olmamasına Dikkat Ediniz !

Sxyen cim önce sana şöyle diyeyim : Ata binmek için at mı olmak lazım.Herkesin zevki vardır ayrıca herkes eleştiri yapabilir.

Çok meraklıysan bu ay ayın başyapıtı seçilen Ronou ben ve LifeTaker tarafından yapılmıştır.Gerçek bir spawn nasıl olur öğrenebilirsiniz.

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sesli Güldüm :D + Biz Daha yeniyiz Ve Hatalarımız Olabilir Bizi Kendinize Eş Görmeniz Güzel !
-Sxyen

Sizi kendime eş görmüyorum açıkcası ! Birkaç fırın ekmek yemeniz lazım daha.Yeni olmanız hata yapmanız anlamına gelmez.Neyse boşver size iyi çalışmalar bol şanslar.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
MoonLightBT Benim map kopyladığımı düşünen o nacinzane aklınız fazla basmıyor Araştırmadan sallamalarla Burda beni küçük düşüremezsiniz.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kullandığın şey shadermi yoksa textrue packmi? texture değil belli ama texture ise ismi ne?