Mrb arkadaşlar, ben İrem.

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle mrb arkadaşlar, ben İrem 19 yaşındayım. Ltfen hemen fake falan demeyin sizi inandırmak zornda dğlm .s
Oyunlar oynamaya bayılırım, favori oyunum cese:go. Kusursuz headshotlarım ve kırılgan bir yapım vardır.
İstanbul/Bağcılar neşe apart. 14/10 yaşıyorum.
Sizde Kendinizi Tanıtırsan Yorumda Sevinirim İyi Günler İyi Craftlar.
İnanmayın sazan gençlik olmayın düpedüz fake bu. Apartman adına kapı no'suna kadar yazar mıydı hiç gerçek biri lan. Akıllı olun az lütfen yaa. Kepaze etmeyin kendinizi böyle basit sahte rollere kalarak...

onrdmnn

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle mrb arkadaşlar, ben İrem 19 yaşındayım. Ltfen hemen fake falan demeyin sizi inandırmak zornda dğlm .s
Oyunlar oynamaya bayılırım, favori oyunum cese:go. Kusursuz headshotlarım ve kırılgan bir yapım vardır.
İstanbul/Bağcılar neşe apart. 14/10 yaşıyorum.
Sizde Kendinizi Tanıtırsan Yorumda Sevinirim İyi Günler İyi Craftlar.
Hoşgeldin İrem. Öncelikle ".s" tipik bir ergen/fake mesajidir. Bu yuzden sen ".s" demeyi kesene kadar fake diyecekler (olmasan bile).
İyi vakit gecirmen dilegiyle.

Edit: steam ver belki oyun oynariz [emoji14]

NoBRain

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin :) adım eren 16 yaşındayım daha detaylı tanışmak istersen mesaj atabilirsin bide csgo atabiliriz

Roxan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnanmayın sazan gençlik olmayın düpedüz fake bu. Apartman adına kapı no'suna kadar yazar mıydı hiç gerçek biri lan. Akıllı olun az lütfen yaa. Kepaze etmeyin kendinizi böyle basit sahte rollere kalarak...
Yani ne desem bilemedim, resmen kapak yaptınız!

Hoşgeldin İrem. Öncelikle ".s" tipik bir ergen/fake mesajidir. Bu yuzden sen ".s" demeyi kesene kadar fake diyecekler (olmasan bile).
İyi vakit gecirmen dilegiyle.

Edit: Steam ver belki oyun oynariz [emoji14]
Teşekkürler hoş buldum, aslında 5-6 aydır buradaydım fazla aktif değildim. Önerini dikkate alacağım. ^_^
Foruma hoşgeldin irem, iyi forumlar dilerim ^_^
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hoş buldum, teşekkürler. ^_^

onrdmnn

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yani ne desem bilemedim, resmen kapak yaptınız!

Teşekkürler hoş buldum, aslında 5-6 aydır buradaydım fazla aktif değildim. Önerini dikkate alacağım. ^_^

Hoş buldum, teşekkürler. ^_^
Kolay gelsin

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

darkcreeper01

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İnternet mengenesi inan mayın bu bot

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harikulade

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba bende17 yasinda bugra grubun eski en iyi builderlerinden ama artik biraktim oyunu bu arada cs go yu bende severim :D

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi