Mucizecraft.nitrado.net </ Faction / PVP /> Gizemli Sandik ve kutu eklendi /Alim Var/ 1.7 - 1.8 /<

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Metin bu ne ? ne saçmalıyorsun abicim sen , manyak mısın , adama hem küfret , hemde kurucuyum diye gez oh ne ala , ne sanıyorsun sen kendini hem adama küfredeceksin hemde üste çıkacaksın ?
Teşekkürler dostumda çoluk çocuk sunucu açıyor içinde babasının cebinden para çıkaranlar vip alıncada tabi böle oluyor
kendisi para kazanmak için sunucuyu açtı. Ve oyuncularının isteğini umursamıyor bir nevi bi yerlerine takmıyor.

MucizeMetin

Ölüm Ve Yaşam Arasındaki Kişi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler dostumda çoluk çocuk sunucu açıyor içinde babasının cebinden para çıkaranlar vip alıncada tabi böle oluyor
kendisi para kazanmak için sunucuyu açtı. Ve oyuncularının isteğini umursamıyor bir nevi bi yerlerine takmıyor.
Kıskanma Muhammed kardeşim çoluk çocuk dediğin zamanında abi dediğin insan "metin abi metin abi admin ver" dediğin kişi konuşmalarına dikkat et. Ve artık konuyu baltalamayı kes. Buda resim paylaşmak istemiyordum ama böyle olucaksa !

konu güncell

TheDarkLast

Sonsuza kadar Adalet!
En iyi cevaplar
0
Herkese baba parasından çıkan viplerle geçiniyorlar diyorsun da Senin geçinmediğin ne malum? Herkese laf atmayı kes Senide biliyoruz beni burda konuşturma şimdi!

MucizeMetin

En iyi cevaplar
0
Metin çok olmaya başladın yakında ineceksin..
aslan seninle bir sorunum yok kardeşim neyin peşindesin

Herkese baba parasından çıkan viplerle geçiniyorlar diyorsun da Senin geçinmediğin ne malum? Herkese laf atmayı kes Senide biliyoruz beni burda konuşturma şimdi!
Kardeşim serverde sattığı viplerle geçiniyor server işlerine birinin buna serverini 1 hafta bedava vermesiyle başladı

TheDarkLast

Sonsuza kadar Adalet!
En iyi cevaplar
0
aslan seninle bir sorunum yok kardeşim neyin peşindesin

Kardeşim serverde sattığı viplerle geçiniyor server işlerine birinin buna serverini 1 hafta bedava vermesiyle başladı
Hepmi Hep Kendi Haklı Oluyor Genelde Millete Öle Tanıtıyor da :D Benim sunucum hakkında bazılarına demiş MOTD'si bile benden özenti millete laf atıyor hakkımızda sonra karşıma çıkmıyor arkadan konuşmasını çok mu çok iyi biliyor. Daha geçen konuştuk sonraki gün arkamdan konuşmuş bukadar da yüzsüzlük olabilir mi?
Senden Önce HUB Oldum Diyor Ben Zaten Önce HUB Olucaktım Kısmet Olmadı Zaman Bu Zamanlaraymış Benim Şimdiki Skyblock Serverim Ayrıydı Sonradan Birleştirdim Ona Bile Laf Yaptı :D

MucizeMetin

En iyi cevaplar
0
Hepmi Hep Kendi Haklı Oluyor Genelde Millete Öle Tanıtıyor da :D Benim sunucum hakkında bazılarına demiş MOTD'si bile benden özenti millete laf atıyor hakkımızda sonra karşıma çıkmıyor arkadan konuşmasını çok mu çok iyi biliyor. Daha geçen konuştuk sonraki gün arkamdan konuşmuş bukadar da yüzsüzlük olabilir mi?
Senden Önce HUB Oldum Diyor Ben Zaten Önce HUB Olucaktım Kısmet Olmadı Zaman Bu Zamanlaraymış Benim Şimdiki Skyblock Serverim Ayrıydı Sonradan Birleştirdim Ona Bile Laf Yaptı :D
Herkezin kendi serveri var Bukadar Ego neden degilmi kardeşim

PROF BUİLDER,ADMİN,MOD ALIMI VARMI :alkış::alkış::lav::çakmak:
Var kardeşim builder

....

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bırak hemşer böylelerini.
Bunlar kastığı egoyla sunucusunu yönetirler.
Bide geçen attığınız reklam güzeldi metin :D

TheDarkLast

Sonsuza kadar Adalet!
En iyi cevaplar
0
Bırak hemşer böylelerini.
Bunlar kastığı egoyla sunucusunu yönetirler.
Bide geçen attığınız reklam güzeldi metin :D

Muhammet, Millete ego diyorsun ama sendede var o ego :D Daha geçen konuştuk bakıyrum da moderator'uma hemen bişeler demişin arkamdan?

Kardeşim bide sunucuna bakmayı unutma, Onlinen düşüyor.

Fatalstorm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
serveriniz konu düzeniniz iyi ama 2 tane varpta daha az uğraşılmış gibi geldi gözümü ama beğendim