Daha önceki serime baktın anladığıma göreGüzel. Ama evlerin hepsi neden kare ? (Hep deyesim vardı)
Hepsine tek tek...Daha önceki serime baktın anladığıma göre![]()
Bir ara açmayı düşünüyordum sonra vazgeçtim ama şu var ki size söylemedim forum halkına. Hem 4 GB RAM yaptım pcyi 2 GB RAM alıp(Gerçi 3.00 GB oldu kullanılabilir) ve sunucuyu evrensel bir sunucu yapacağım. Tüm dünyadan insanlar girebilecek. En fazla 50 kişilik kapasite düşünüyorum o kadarda olmaz heraldePort açarsan pingebilirim swni xD
64 bit İS kur geçer tabi işlemci 64 biti destekliyosaBir ara açmayı düşünüyordum sonra vazgeçtim ama şu var ki size söylemedim forum halkına. Hem 4 GB RAM yaptım pcyi 2 GB RAM alıp(Gerçi 3.00 GB oldu kullanılabilir) ve sunucuyu evrensel bir sunucu yapacağım. Tüm dünyadan insanlar girebilecek. En fazla 50 kişilik kapasite düşünüyorum o kadarda olmaz heralde![]()
Malesef. Şimdilik basit bir evrensel sunucu kuracam sonradan gelişecek tabi.64 bit İS kur geçer tabi işlemci 64 biti destekliyosa
Yakında büyük yapıtlar göreceksiniz inş. Daha bu başlangıç. Hatta şu projemizde var. 30Mx30M u dolduracaz. Map şu an 3M. %10'unu doldurduk 1 yılda büyük başarı. 10 yıl daha devam etsem hatta daha kısa zamanda dolarHedeflerin Büyükte Yapıtların Küçük Be Kardeşim![]()