Mucosoft Devleti Serisi - 8

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar ekran görüntülerini topladım bir araya. Hem bu yöntemle forumda konuya girince resimlerin yüklenmesi uzun sürebiliyordu. Şimdi daha kolay bir yöntem buldum. Bu seride yeni devletlerde var.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Port açarsan pingebilirim swni xD
Bir ara açmayı düşünüyordum sonra vazgeçtim ama şu var ki size söylemedim forum halkına. Hem 4 GB RAM yaptım pcyi 2 GB RAM alıp(Gerçi 3.00 GB oldu kullanılabilir) ve sunucuyu evrensel bir sunucu yapacağım. Tüm dünyadan insanlar girebilecek. En fazla 50 kişilik kapasite düşünüyorum o kadarda olmaz heralde:D

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir ara açmayı düşünüyordum sonra vazgeçtim ama şu var ki size söylemedim forum halkına. Hem 4 GB RAM yaptım pcyi 2 GB RAM alıp(Gerçi 3.00 GB oldu kullanılabilir) ve sunucuyu evrensel bir sunucu yapacağım. Tüm dünyadan insanlar girebilecek. En fazla 50 kişilik kapasite düşünüyorum o kadarda olmaz heralde:D
64 bit İS kur geçer tabi işlemci 64 biti destekliyosa

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Hedeflerin Büyükte Yapıtların Küçük Be Kardeşim :S

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Hedeflerin Büyükte Yapıtların Küçük Be Kardeşim :S
Yakında büyük yapıtlar göreceksiniz inş. Daha bu başlangıç. Hatta şu projemizde var. 30Mx30M u dolduracaz. Map şu an 3M. %10'unu doldurduk 1 yılda büyük başarı. 10 yıl daha devam etsem hatta daha kısa zamanda dolar:D