Mübarek Konuşmalar Kaynaşmalar :P

En iyi cevaplar
0
Aslında tedavi ettiklerim bu arkadaş kadar değillerdi. Hani bazı sayfalar vardır, karikateist, sorgulayan gibi. O tür sayfalardan saçma sapan bilgiler öğrenip gelen kişiler. Bu arkadaşta o da yok yani yarı cahil diyelim. Cahilden değil yarı cahilden korkacaksın :)
ay ay ay yerim seni onlar sayesinde değil okuduğum kitapla

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Orada sana bir şey anlatılmaya çalışmış: Allah(c.c)'nin sözünü dinlemezsen ve şeytana uyarsan Cennet'inden olursun. İnsan iradeli bir varlık zaten Hz. Adem yemese cennette doğsaydık irademize yenik düşüp yasak elmayı yerdik tüm insanlar birden dünyaya gelirdi ve tam bir kıyamet olurdu değil mi?
Harbi diyorum şurada 2 insan düzeltiyoruz konuyu kapatıyoruz siz çıkıp saçma sapan bir şeyler söyleyip konuyu iyice derinleştiriyorsunuz.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Beyler sessizlik lütfen, ben ilgilenmeyi deneyim.
@lider12

Bu tükenmez kalem kendi kendiliğinden oluştu desem bana inanır mısın?

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
evet sonradan insanların evrimleşmesi felan .s[DOUBLEPOST=1407624212,1407624170][/DOUBLEPOST]
tükenmez kalemle bizi bir mi tutucaksın :)
Videoyu izle daha ''Ateistim'' diyebiliyorsan bırakırım seni.[DOUBLEPOST=1407624306][/DOUBLEPOST]
Hayir. Allah [C.C.] insan'i Yaratti İnsan Bu Kalem'i Yapti
Böyle bir kalem bile kendi başına oluşamazken insanlar nasıl kendi başına oluştu?! Bu neyin kafasıdır?

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Videoyu izle daha ''Ateistim'' diyebiliyorsan bırakırım seni.[DOUBLEPOST=1407624306][/DOUBLEPOST]
Böyle bir kalem bile kendi başına oluşamazken insanlar nasıl kendi başına oluştu?! Bu neyin kafasıdır?
Bak şimdi özür dilerimliğine diyecek gör sen :D