- En iyi cevaplar
- 0
gelip gelme dönemi diyosun hanysana agnostiğin gerçek tanımını söyliyim din ile atesitliğin arasında kalma gibi bişeydir sağ elini din sol elini atesitlik gibi düşün ben tam ortadayım
gelip gelme dönemi diyosun hanysana agnostiğin gerçek tanımını söyliyim din ile atesitliğin arasında kalma gibi bişeydir sağ elini din sol elini atesitlik gibi düşün ben tam ortadayım
Tam ortadan çok ateistliğe eğilmişsin.sana agnostiğin gerçek tanımını söyliyim din ile atesitliğin arasında kalma gibi bişeydir sağ elini din sol elini atesitlik gibi düşün ben tam ortadayım
islam dini sorgulamayı yasaklamıyor diye biliyorum zaten yasaklarsa orda bi iş vardır neyse konudan baya saptık sayendeaçıklamayı okudun mu?[DOUBLEPOST=1407624972,1407624817][/DOUBLEPOST]Agnostisizm:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.anlamdaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.'nın varlığının ya da yokluğunun,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.olarak daLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.nereden türediğinin bilinmediğini veya bilinemeyeceğini ileri sürenLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.birLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.. Bu tanıma göre bu düşünce şekli İslam dininde herhangi bir sorun oluşturmaz sanırım
![]()
aa bak bilgisayarımda ne buldum![]()
ben senden ''bilimsel'' ve bir bilim şirketinin altında imzası olan bir şey istedim ve sen bana karikateisti attıninanmıyorum ama elimde şöyle bir şey var
yok aklımdaki çelişkilere sadece cevap arıyorum o yüzden soruyorumTam ortadan çok ateistliğe eğilmişsin.
Ergenlik Sorgulama Grimşsin Bakiyorumda.yok aklımdaki çelişkilere sadece cevap arıyorum o yüzden soruyorum
Dini sorgulayabilirsin (Sorgulamaktan kastım merak ettiğin yerleri bize göstermek) ama sen resmen ateizme yüklendin. Allah'ı göremiyorum o zaman yok. E aklımıda göremiyorum o zaman salak mıyım sırtımı göremiyorum sırtsız mıyım?islam dini sorgulamayı yasaklamıyor diye biliyorum zaten yasaklarsa orda bi iş vardır neyse konudan baya saptık sayende![]()
canım hepsi bir kitaptan fırlama değil yani bilimde herşeyin bir kanıtı vardır ve evet orayada baktım islam sayfalarınada baktımben senden ''bilimsel'' ve bir bilim şirketinin altında imzası olan bir şey istedim ve sen bana karikateisti attınŞaka gibisin
![]()
İslamda olan en ufak sizin tabir ile ''bug'' göster.canım hepsi bir kitaptan fırlama değil yani bilimde herşeyin bir kanıtı vardır ve evet orayada baktım islam sayfalarınada baktım
zamanın gelince sende girersinsapmak ne alaka uçtuk dünyala end arasi mübarek[DOUBLEPOST=1407625133,1407625101][/DOUBLEPOST]
Ergenlik Sorgulama Grimşsin Bakiyorumda.
dokunup hissedebiliyorumDini sorgulayabilirsin (Sorgulamaktan kastım merak ettiğin yerleri bize göstermek) ama sen resmen ateizme yüklendin. Allah'ı göremiyorum o zaman yok. E aklımıda göremiyorum o zaman salak mıyım sırtımı göremiyorum sırtsız mıyım?
watti fa* 15 yaşindayim 3 yil sonra çıkcam neyin kafasu? ben bi ara ateist olmayi düşünmüştüm ama sonra bi video izledim Müslüman olarak kalmaya karar. verdim.zamanın gelince sende girersin
dokunup hissedebiliyorum![]()
Eğer ki abdest alıp hakkı ile 2 rekat namaz kılarsan emin ol Allah (c.c)'ıda hissedersin.zamanın gelince sende girersin
dokunup hissedebiliyorum![]()
Bide Cuma NamaziysaEğer ki abdest alıp hakkı ile 2 rekat namaz kılarsan emin ol Allah (c.c)'ıda hissedersin.![]()
ben 17 yaşıma giricem sen ateistliği cool olmak felan sanmışsın bir videoda olmuşsawatti fa* 15 yaşindayim 3 yil sonra çıkcam neyin kafasu? ben bi ara ateist olmayi düşünmüştüm ama sonra bi video izledim Müslüman olarak kalmaya karar. verdim.![]()
Sadece 1 video değilki ondan önce birsürü arkadaş gitme dedi en sonda cumaya gittim ve Müslümanlığı Hisseddim.ben 17 yaşıma giricem sen ateistliği cool olmak felan sanmışsın bir videoda olmuşsa![]()