Müthiş Süper Orjinal Dahice Forum Oyunu! -Toplanın looo!

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gençlik bir süredir düşünüyordum forumda ne yapsam ne etsem diye ve sonunda bir forum oyunu buldum! Aslında oyun oldukça basit kuralları ile aşağıda anlattım ismini de salladım tamamen ben buldum ara sıra oynarız :)
Oynanış;
1. Adının ilk üç harfini alıyosun örneğin benimki ''Selim'' yani alacağım harfler sırasıyla s,e,l olur.
2. Bu harfleri kullanmadan kısa bir metin veya hikaye/olay yazmaya çalışıcaksınız.
Ortaya neler çıkıcak merak ediyorum. Ben bir deniyeyim zor olcak ama :3 ha bu arada parantez içinde kullanmadığınız harfleri de yazın böylelikle başka bir kullanıcı yazınızı okurken hatanızı görürse düzeltmenize olanak sağlar :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

[Shirai Kuroko aşqıı <3 (Galp)]
Başlıyorum! Bunu örnek olarakta kabul edebilirsiniz:
(S,L,E)
Gçn gün bigisayarımın düğmsine bastığımda açımadığını görünc çok şaşırdım. (Yorum:Çok zor lan!) Hr nasısa bir şkild açmayı başardım. Sıkıntının fanarda oduğunu düşünüyordum. Götürdüm tamirciy . Ddimki: ''Ustam şunun fanarını tmizld açımamaya başladı''. Adam bana karşıık oarak, ''Qhardsh sn yanş ghaldhin bura pilgisayarcu degil purası ****'' O an içimdn bir çarpıma hissi comed ve koşarak ordan uzakaştım.''

Edit: Çok yanlışım varmış şimdi gördüm düzeltiyorum kırmızı ile :)

Son düzenleme:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
knk naptın sen ya üşengeç bi milletiz biz kimse uraşmaz buna
kanıt olarakta göstereibleceğim şey metnini okumadım :D

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
(A,H,M)

Ulan Hadi A'dan Kurtardım A'sız Cümle Kuruluo Kısaltmalarla Fakat M'siz hiçbir Şey Olmuyo La !
:D Geçmiş olsun o zaman Eren gibi başka bir isim kullanmayı dene?
knk naptın sen ya üşengeç bi milletiz biz kimse uraşmaz buna
kanıt olarakta göstereibleceğim şey metnini okumadım :D
Yok senpai bu millette benim gibi işsizlerde olduğunu biliyorum!

Unutmuşum @Yusmir iyi bir paragraf yapabilir :3 bence bakalım girerse görcez.

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Berk (BRK)

ir adam varmış düşmüş acağı anamış hastaneye gitmiş do tor yarasına işemiş sonra o adam ölmüş

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
(T,o,l)
Frumda artık güze knuar açımıyr.herkes ya sunucusunu anımak için ya da sunucusuna gerek lan skriperi bumak için açıyr.Geçen gün gene bir knu gördüm çk igimi çeki.Böye bi ane animeci çk güze bi frum ynu bumuş.Adıda HesiaKnife'imiş.
Beynim Patladı :öl:!

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Şimdi size korkunç bir hikaye anlatacam çocuklar iyi dinleyin yoksa pipiniz yere düşer veya bir daha işe yaramaz

Ameliyathaneden çıkan doktor, dördüncü kattaki ofisine inmek için asansöre bindi. Yanında bir de hasta vardı. Asansör sekizinci kata gelip durdu ve kapıları açıldı. Asansör kapısının önünde küçük bir çocuk dikiliyordu.

"Aşağı mı iniyor?" diye sordu çocuk. Doktor, çocuğu dikkatlice süzdü ve cevap verdi:

-"Hayır, yukarı çıkıyor." Düğmeye bastı ve asansörün kapıları kapandı. Yanındaki hasta, doktora dönüp sordu:

-"Neden çocuğun bizimle birlikte asansöre binmesine izin vermedin? Aşağı iniyorduk zaten." Doktor:

-"Çocuk çoktan ölmüştü. Geçtiğimiz gün lösemi yüzünden hayatını kaybetti."

-"Ölü olduğunu nerden çıkardın?" diye sordu hasta.

-"Sol bileğindeki mavi bilekliği görmedin mi? Ölenleri morga götürülmeleri için mavi bileklikle işaretlerler." dedi doktor.

-"Benimki gibi mi yani?" dedi hasta bilekliğini doktora göstererek.

-Doktor demiş ''Evet!''
-Hasta;"lan salak bu ameliyata gireceklere takılıyor artık demiş"

bakın iyi dinleyin he valla birdaha o ufaklık iş görmez

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
(E,C,M)
Nabr arkadaşlar! Ben Admios ve bu foru oyununa katılıyoru! Şidi bir kız varış ölüş hikayemiz d burada bitiş!

Aslında baya kolay yani o harflerde pek işe yaraıyor

(Tek denemede yazmaya çalıştım aklımdan kaçanlar kırmızı)

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aradığın kişimi!? Telefon numaramı nerden buldun?

Edit:Özür dilerim ama bunu yapmak zorundaydım.
Önemli değil dostum...
Şimdi size korkunç bir hikaye anlatacam çocuklar iyi dinleyin yoksa pipiniz yere düşer veya bir daha işe yaramaz

Ameliyathaneden çıkan doktor, dördüncü kattaki ofisine inmek için asansöre bindi. Yanında bir de hasta vardı. Asansör sekizinci kata gelip durdu ve kapıları açıldı. Asansör kapısının önünde küçük bir çocuk dikiliyordu.

"Aşağı mı iniyor?" diye sordu çocuk. Doktor, çocuğu dikkatlice süzdü ve cevap verdi:

-"Hayır, yukarı çıkıyor." Düğmeye bastı ve asansörün kapıları kapandı. Yanındaki hasta, doktora dönüp sordu:

-"Neden çocuğun bizimle birlikte asansöre binmesine izin vermedin? Aşağı iniyorduk zaten." Doktor:

-"Çocuk çoktan ölmüştü. Geçtiğimiz gün lösemi yüzünden hayatını kaybetti."

-"Ölü olduğunu nerden çıkardın?" diye sordu hasta.

-"Sol bileğindeki mavi bilekliği görmedin mi? Ölenleri morga götürülmeleri için mavi bileklikle işaretlerler." dedi doktor.

-"Benimki gibi mi yani?" dedi hasta bilekliğini doktora göstererek.

-Doktor demiş ''Evet!''
-Hasta;"lan salak bu ameliyata gireceklere takılıyor artık demiş"

bakın iyi dinleyin he valla birdaha o ufaklık iş görmez
Abi süper ya :D küçük kıza yazık olmuş.

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
[E,R,S]
n doğu çim'i yapmak için uzun uzuna düşünmüştüm. ona kaaımı vmiştim. Uzun ümüştü. Doğu çimi yapmıştım umaım. Bu n lan :/