Müthiş Süper Orjinal Dahice Forum Oyunu! -Toplanın looo!

MertOrMErocks86

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
(M,E,R)
Bi gün aht abil gitişti, Aht abi çok üzgündü, Ndn diy sodu. Kocasının 40 yıldı onu aldattığını öğniş. Bunu duyuncada sinidn kocasını öldüüş. Aht abi polistn kaçıyouş. Bn çok üzülüştü. Aht abiy biaz çikolata v başka bişyl gtidi. Bana "Sağol vladı. Sndn iyi çocuk olacak.." Ddi. Polis bi anda kapıyı kıdı! Aht abi çok kokuyodu. Polis onu aabaya bindiy çalışıyodu. Bn "Du! Yapa!" Diyodu. Fakat çok gçti...
9 YIL SONA

Hkz kaçışıyodu. Çünkü son 6 yıldı şhi kapitalist bi düzn giişti. V atık hkz patladı. İnsanla koşuyo, can güvnliklini sağlaaya çalışıyoladı. Fakat hapistkil.. İdaa ahküdü....
Hayı. Hayı dğill. İnsanlaın canlaı bu kada dğsiz dğil...
V bi anda lind bıçaklı bii hapis gidi. Hkzi öldüdü. Fakat pşind çok polis vadı. İnsanla ona güvniyodu. Fakat polis atş dip ozunu vuuştu. Hapis düğlini açtı fakat... Öldüüldü...

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
(M,E,R)
Bi gün aht abil gitişti, Aht abi çok üzgündü, Ndn diy sodu. Kocasının 40 yıldı onu aldattığını öğniş. Bunu duyuncada sinidn kocasını öldüüş. Aht abi polistn kaçıyouş. Bn çok üzülüştü. Aht abiy biaz çikolata v başka bişyl gtidi. Bana "Sağol vladı. Sndn iyi çocuk olacak.." Ddi. Polis bi anda kapıyı kıdı! Aht abi çok kokuyodu. Polis onu aabaya bindiy çalışıyodu. Bn "Du! Yapa!" Diyodu. Fakat çok gçti...
9 YIL SONA

Hkz kaçışıyodu. Çünkü son 6 yıldı şhi kapitalist bi düzn giişti. V atık hkz patladı. İnsanla koşuyo, can güvnliklini sağlaaya çalışıyoladı. Fakat hapistkil.. İdaa ahküdü....
Hayı. Hayı dğill. İnsanlaın canlaı bu kada dğsiz dğil...
V bi anda lind bıçaklı bii hapis gidi. Hkzi öldüdü. Fakat pşind çok polis vadı. İnsanla ona güvniyodu. Fakat polis atş dip ozunu vuuştu. Hapis düğlini açtı fakat... Öldüüldü...
Helal olsun. Her ne kadar okuyamasamda :D

İlk 3 harfte aynı olanlar varsa?
Farklı paragraf yazabilirler değil mi?

Moderatör tarafından düzenlendi:

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
( Y,A,S )
ertei gün okul çnt ile gittim. Bktım hoc yok eve geldim nnem bn niye geldin dedi. cnm ıkıldı dedim. onr dyk yedim. yememişte olbilirim

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hazırda hikaye olunca ez oluyor. E, R, N
Kamil, şhid ayılmak içi yola çıkmıştı. Yola çıkmada öc akadaşlaıyla buluşmuştu. Akadaşlaı oa d böyl bi kaa vdiğii v y gittiğii somuştu. Kamil bi sü sssizlikt soa buada atık yapabilcği bi şy olmadığıı v bu yüzd ayılması gktiğii v X yi gittiğii söylmişti. Bu sıada bi akadaşı gitmsi gktiğii, başka bi işi olduğuu söyl. Jamsis oa so bi kz saılmak istdiğii söyl. Kamil yola çıkak bi adam kahkaha ataak oa "bi daha oyu oya mıyız?" diy bağıı. Kamil akasıda bakmada sadc "Bilmm" d.

Kamil yola çıka. Çok fazla takıtı ssi olduğu içi kulak tıpacı taka. Kamil'i yaıa bi baya otuu. Bikaç saat soa Kamil'i yolculuğu bit. Yaıda otua kızıl kadı Kamil'i omuzua dokuu. Kamil akasıı dö. Kadı "d soduklaıma cvap vmdiiz?" d. Kamil is bayada özü dil fakat bua vaktii olmadığıı, bi y ytişmsi gktiğii söyl. Kadı uzu bi sü Kamil'i takip d. Kamil buda ahatsız olu v izii kaybttimk içi hızlı v dolambaçlı bi şkild hakt d. Souda izii kaybttii. Kamil bi of çkk "Bu ou işi olmalı" d.

Bikaç gü soa Jamsis'i şhid kaçmaya çalışık polisl taafıda yakaladığı habi gli. Kamil bu kou hakkıda düşüük kapı çalıı. Bu o kadıdı. Kamil hm bodumuda ki tüld kaçmak içi aşağıya ik masaya çapa v masada bikaç şy düşüü.Kadı hm çapma ssii hm d takıtı ssii duya v hm kapıyı kıa. Fakat kadı içid hiçbi şy bulamaz. Kamil çokta kaçmıştı. Tüli is gitmd öc ötü il saklamıştı. Tlaşla oada uzaklaşmaya çalışı. Kamil kalabalığı aasıa gi. Bid Kamil'i ayağı takılı v düş. Tam o sıada yolda gç aaba Kamil' çapa.

Kamil hastalik olmuştu. Uyadığıda bi yataktadı. Bi dokto odaya gi. V oa "Daha dikkatli olmalısı." d. Dokto bi sü odayı kotol ttikt soa oa bi kadıı ou ziyat tmk istdiğii söyl. Kamil yaı baygı olduğu içi doktou duduamaz. Kadı içi gi v oa "Üzgüüm çok gç kaldık." d. Kadı oada ayılı. Yaım saat soa Kamil ölü. Polisl kısa süd ulaşmalaıa ağm katili yakalayamaz. Polisl Kamil'i odasıa so gi doktou göz altıa alıla. Doktoa bi süü sou soulu. Doktou yüzüd bikaç damla düş. V "B sadc dili yaptım!" d. V başka bi laf tmz. Doktou kaısı da gözaltıa alıı. Doktou kaısı "So zamalada akşamlaı hp gli gid hsaplaı yapıyodu v gc gç saatlaa kada v glmiyodu. Bikaç gü soa bocumuzu bi adam saysid kapatabilcğii söyldi. Buda şüphldim. Ölüğüü kotol ttiğimd bi kâğıt buldum. Kağıtta "lbt bi şkild boç ödck" yazıyodu." d.

Keremco77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
[K,E,R]
O Gün Ndn Altım.Hmn Bilgisayaı Açtım.Fouma Batım Bişi
Bulamadım.MC'y Gidim.Bi Sva Gidim.Aman Tanım Didim.Kaşımda Nd Dagon Vardı.Boşvr Didim.Svdn Çıtım.

:şapka: Bitti Byl:şapka:
Bunu Anlayan Varmı Varsa Cidden Alkışlıcam.

Son düzenleme:

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
( B , A , T )
Sebeh(Sabah) olmuşru(Olmuştu) ve Eli(Ali) uyenmışrı(Uyanmıştı). Erref(Etraf) çok soluk ve kerenlikri(Karanlıktı). Eli(Ali) yereğinden(Yatağından) kelkri(Kalktı) ve cemindeki(Camındaki) perdeyi eçri(Açtı).

[Gerçekten zor bir olaymış bu :D]

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
mustafa
(m u s)
bir gün tafa cip(s) alış ve eve geliş onra cipi açmış yemeye başlaış sonra çok şişan olmş

son