AlperenYavuzMC
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
güzel ama maplar çok tanıdık
Güzel Yorumun İçin Teşekkür Ederim Maplarim Eski bir sunucumdan kalma değiştireceğim hatta değiştirdimde zatengüzel ama maplar çok tanıdık
Tamam Yorumunuz için teşekkür ederim güzel yorumunuzu dikkate alicamadam olum işte böyle şöyle diyo küfür etmiyo ama sonucu mute sebebi küfür diyo 3 dk mute yiyo sw dekilerde ehuewqhueq *** salağı ezik falan bitane adam vardı x ile başlıyodu adı xP ilk iki harfi o atıyo gibime geldi çünkü adam mute yediğinde ilk o gülüyodu
neyse tartışmanın mantığı yok sw de 2 rehber 2 mod 2 admin olsa her gün biri aktif olsa iyi olur
Artik Hep aktif olucak güncellServer Kapalı![]()
Güncel Kardesim Bilemem Artık kaç kişi girerServerda kimse yok
benimde ilk yorumumu sen atmıştınİlk Yorum benden olsun
Ahaha Şans Eseri İyi Forumlar İyi Konular güncellbenimde ilk yorumumu sen atmıştın![]()
Teşekkürler BekliyoruzServer güncel emek bir servere benziyor şimdi girdim inceleyeceğim hadi hayırlısı![]()
TeşekkürlerBaşarili Bir Sunucu Yaptigimiza İnaniyorum. Sunucu Aktif < İyi Oyunlar.
Yapılar çok basit,eğer oyuncu çekmek istiyorsanız yapıları tekrar gözden geçirin derim.Teşekkürler Bekliyoruz
Güncel AKTİF Açıkk
Teşekkürlergüncel konu güncel sunucu
güncel aktif Girebilirsiniz
Güncel 20 kişi koşş
Aktif Bosslar Yapılıyor
Aqtif Girebilirsiniz
RütbeHammadde Aktif GO GO GO
Bayramınız Kutlu Olsun Aktif
Aktif Girebilirsiniz Boss Yapılıyor <
Güncel aktif
Yapılar bence kaliteli ne sorun varki builder bulursak geçiririz tekrar teşekkürlerYapılar çok basit,eğer oyuncu çekmek istiyorsanız yapıları tekrar gözden geçirin derim.
Sunucu Görüntüleri Gibi vs Derken Emrecan Adaşım Bana Yazdığı plugini forumda paylaştı bende öncelerdir var güzel yorumun için teşekkürlerSunucu görüntuleri gibi vs resimler bizden alıntı. En azından sorsaydınız..