Multiverse Core hata

minecraft hayattır

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1) Multiverse Core ile orman dünyasını yada plotworld (arsalar dünyası) yaratma çalıştığımda bu hatayı veriyor:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2) EpicBoss a nasıl boss eklicem ?
3)Nasıl kit vip eklicem servera[DOUBLEPOST=1404331061,1404225868][/DOUBLEPOST]yokmu hiç yardım sever arkadaş

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Hiç bakmadım zaten pek bilgim yok
2-Config'den ekle derim
3-essentials kit'i kullanabilirsin

minecraft hayattır

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok saol bide vip grubunu fln vip hammaddeye ekleme yokmu ya her birisi vip aldığında wg ye eklicekmiyim çünkü biz şöyle bi sistem yaparız diye düşündük ve ona göre inşa ettik vip hammaddeleri : 3 vip hammadde var
1-vip hammadde : tüm vipler girebilir
2-megavip hammadde : normal vip dışında tüm vipler girebilir
3-ultravip hammadde : sadece ultravipler girebilir

Bunu yapmak için BENİM BİLDİĞİM bi tane yol var o da tek tek adamları wg ile eklemek peki bunu group manager daki grupları oraya eklemesi yokmu ??? Lütfen buna bi çözüm nasıl viplere bu perm i veririm ????????

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Girişlerini engelle ? /rg flag entry deny g:Vip falan filan
L620 kullanıyor...

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok hammaddeleri başka yere yap ardından flag at
L620 kullanıyor...

minecraft hayattır

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hammaddeyi başka yere yap derken daha hiç kullanılmadılar sw daha yapımda girişi engelle derken nasıl olcak normal vip warp ultravip hammadde yazdığında gidemicekmi öylemi

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi normal hammadde var dimi başka yere diğer hammaddeleri yap ardından vip'e rg flag (viphammadde) entry deny g:Default yap ardından megavip alanına rg flag (megaviphmd) entry deny g:Default ve rg flag (megaviphmd) entry deny g:VIP yap ultra vip olanadan 3 komut 2 si usttekilerle aynı biride rg flag (uvhmd) entry deny g:ultravip yap
L620 kullanıyor...

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hammaddeyi başka yere yap derken daha hiç kullanılmadılar sw daha yapımda girişi engelle derken nasıl olcak normal vip warp ultravip hammadde yazdığında gidemicekmi öylemi

Evet girişi engellicek birde oralarda /rg flag (3hammaddetektek) blocked-cmds sethome tp tpa tpahere tphere şeklinde 4 komutuda engelle

minecraft hayattır

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi normal hammadde var dimi başka yere diğer hammaddeleri yap ardından vip'e rg flag (viphammadde) entry deny g:Default yap ardından megavip alanına rg flag (megaviphmd) entry deny g:Default ve rg flag (megaviphmd) entry deny g:VIP yap ultra vip olanadan 3 komut 2 si usttekilerle aynı biride rg flag (uvhmd) entry deny g:ultravip yap
L620 kullanıyor...
zaten vip hammaddeleri yaptım ve wg liler (tnt vs) şimdi onların üstüne rg flag mi yazıcam bide uvhmd için entry deny g:ultravip mi yazıcam megavip yazmam gerekmiyormu? bide (seni çok meşgul ettim bu yardımın karşılıksız kalmamalı sw ye gel sana builderlık veriyim) epic boss için internette hiç hazır boss bulamadım ben elinde varsa verirmisin ?

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
zaten vip hammaddeleri yaptım ve wg liler (tnt vs) şimdi onların üstüne rg flag mi yazıcam bide uvhmd için entry deny g:ultravip mi yazıcam megavip yazmam gerekmiyormu? bide (seni çok meşgul ettim bu yardımın karşılıksız kalmamalı sw ye gel sana builderlık veriyim) epic boss için internette hiç hazır boss bulamadım ben elinde varsa verirmisin ?
Ebet megavip yapman lazım (kafa gitmiş) epic boss için elimde boss yok çunku plugibi çalıştıramıyorum mythic boss deneyebilirsin (biraz farklı) ayrıca boş adamım ben meşgul olmam

minecraft hayattır

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
son bi soru daha kit vip kit megavip kit ultravip yaptımda nasıl kit vipi sadece normal vip kit m.vipi sadece m.vip ve kit uvipi sadece uvip kullanıcağını ayarlicam[DOUBLEPOST=1404473054,1404469885][/DOUBLEPOST]server mahvoldu yardım hiç bi komut çalışmıyor op olmama rağmen yetkin yok diyor (örn: tp , spawn , warp, kit) yaklaşık yarım saattir sw dosyalarındayım yaptıklarım: epic boss u silip epic boss gold edition ı yükledim , multiverse core u silip yükledim , 3 tane kit yaptım(group manager da config.yml dosyasında) ve gene aynı yerde player-commands in altında - kits.tools un altına bunları yazdım :
- -kits.vip
- -kits.megavip
- -kits.ultravip
ve şu an sonuç ortada sw ye girdim normalde kurucuydum o da gitmiş (adımın başından) ve manuadd ile tekrar yapamıyorum yardım beyler lütfen !!!!!?!?!?!!?!?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
son bi soru daha kit vip kit megavip kit ultravip yaptımda nasıl kit vipi sadece normal vip kit m.vipi sadece m.vip ve kit uvipi sadece uvip kullanıcağını ayarlicam[DOUBLEPOST=1404473054,1404469885][/DOUBLEPOST]server mahvoldu yardım hiç bi komut çalışmıyor op olmama rağmen yetkin yok diyor (örn: tp , spawn , warp, kit) yaklaşık yarım saattir sw dosyalarındayım yaptıklarım: epic boss u silip epic boss gold edition ı yükledim , multiverse core u silip yükledim , 3 tane kit yaptım(group manager da config.yml dosyasında) ve gene aynı yerde player-commands in altında - kits.tools un altına bunları yazdım :
- -kits.vip
- -kits.megavip
- -kits.ultravip
ve şu an sonuç ortada sw ye girdim normalde kurucuydum o da gitmiş (adımın başından) ve manuadd ile tekrar yapamıyorum yardım beyler lütfen !!!!!?!?!?!!?!?

Notepad++ ile düzenlemediğin için derleme hatası olmuştur.