DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Saat 7 de uyanıyorum ve 12 de evde oluyorum. İnsanların canı çıkıyor. Hele de çalışan bir ailesi varsa o kişinin. Siyaset yapmak istemiyorum fakat 3 çocuk istiyorlar ama o çocukların nasıl bir eğitim hayatı süreceğini bu eğitim hayatında nasıl yıpranacağını düşünmüyorlar. Tonla ödev veriyorlar ve bizden hem tekrar yapmamızı hem ödev yapmamızı bekliyorlar. İnsanların hayatlarının en güzel zamanları kaybolup gidiyor.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saat 7 de uyanıyorum ve 12 de evde oluyorum. İnsanların canı çıkıyor. Hele de çalışan bir ailesi varsa o kişinin. Siyaset yapmak istemiyorum fakat 3 çocuk istiyorlar ama o çocukların nasıl bir eğitim hayatı süreceğini bu eğitim hayatında nasıl yıpranacağını düşünmüyorlar. Tonla ödev veriyorlar ve bizden hem tekrar yapmamızı hem ödev yapmamızı bekliyorlar. İnsanların hayatlarının en güzel zamanları kaybolup gidiyor.
Liseye geçince o zaman zaman dilimi 8/16.00 arası oluyor bu zamanlarına tap bence ;(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye deki eğitimi savunanlar daha bizler gibi tabiri caizse karga bokunu yemeden kalkmıyorlar. Saat 7 de uyanıyorum ve 12 de evde oluyorum. İnsanların canı çıkıyor. Hele de çalışan bir ailesi varsa o kişinin. Siyaset yapmak istemiyorum fakat 3 çocuk istiyorlar ama o çocukların nasıl bir eğitim hayatı süreceğini bu eğitim hayatında nasıl yıpranacağını düşünmüyorlar. Tonla ödev veriyorlar ve bizden hem tekrar yapmamızı hem ödev yapmamızı bekliyorlar. İnsanların hayatlarının en güzel zamanları kaybolup gidiyor.

Bana sorarsan ilerde eğitimi paralılaştıracaklar zaten o yüzden herkes okuyamayacak... (Ama bunun olması gerekli bir şey,bazı sebeplerden ötürü ... :( )

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana sorarsan ilerde eğitimi paralılaştıracaklar zaten o yüzden herkes okuyamayacak... (Ama bunun olması gerekli bir şey,bazı sebeplerden ötürü ... :( )

Mantıken ; eğitim tamamen paralılaştırılır ise okuyacak adam sayısı ani bir düşüş yaşar,ve okuyup diğerlerini eğitecek adamda azalır,böyle kısır döngüye girer bugda kalırız

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mantıken ; eğitim tamamen paralılaştırılır ise okuyacak adam sayısı ani bir düşüş yaşar,ve okuyup diğerlerini eğitecek adamda azalır,böyle kısır döngüye girer bugda kalırız

Hiç komik değil bir,
iki eğitimi paralılaştıracaz dedik ama burs yok demedik,amaç zaten ilk önce en zekilerden başlayarak eğitimi daha alt kimsalere indirmek,öbür türlü diploma enflasyonu oluyor.
(Ha gerçi,para her türlü kapıyı açıyor ama bu onun yararının yanında o kadar etkisi olmaz...)