mythicmobs BOSS Hakkında yardım

DaynNight_

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
denedim ve oldu teşekür ederim ilk önce gamemode 1 deydim bişe olmadı 0 ra alınca sıkıntı olmadı bide bu konu altında soruyım level up plugin ini kurdum ayarlarını LEVEL UP %LEVEL% Şeklinde düzenlememe rahmen arka plan sesini kendi ayarlıyo ben arka planda ses filan olmasını istemiyorum ne yapcaz
config.yml dosyasını şu şekilde ayarla
Kod:
sound: ''

Shelcuk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
sound: 'NONE'
yapmayı dene birde
işten yeni geldim hemen deniyorum birde şimdi ben boss ölünce ışınlanma yaptım ya itemler ışınlandıhı yerde kalıyo yayla filan öldürdühü zaman
onun için o bossun içinden cıkan itemleri direk oyuncunun envanterine atmasını istiyorum nasıl yaparız

Kod:
yapmayı dene birde
bu arada işe yaramadı birşeyi degiştirdihim zaman title ler calışmıyor sadece actionbar çalışıyo

Kod:
yapmayı dene birde
olmadı ya bir yardım etsen ya bide bossu kesince direk itemleri envantere atmasını istiyorum sadece bazı bossların

DaynNight_

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
işten yeni geldim hemen deniyorum birde şimdi ben boss ölünce ışınlanma yaptım ya itemler ışınlandıhı yerde kalıyo yayla filan öldürdühü zaman
onun için o bossun içinden cıkan itemleri direk oyuncunun envanterine atmasını istiyorum nasıl yaparız

bu arada işe yaramadı birşeyi degiştirdihim zaman title ler calışmıyor sadece actionbar çalışıyo

olmadı ya bir yardım etsen ya bide bossu kesince direk itemleri envantere atmasını istiyorum sadece bazı bossların
vericek olduğun eşyayı command skill mekaniğiyle oyuncunun envanterine verebilirsin mesela boss öldüğünde 32 elmas vermesini istiyorsan bossun skill kısmına vereceğim kodu ekle
Kod:
 - command{c="give <target.name> 264 32"} @self -onDeath 1
buda koruma 4 elmas zırh kodu
Kod:
 - command{c="give <target.name> 311 1 protection:4} @self -onDeath 1
not: kodların çalışabilmesi için sunucuda essentials yüklü olmalı

Shelcuk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
vericek olduğun eşyayı command skill mekaniğiyle oyuncunun envanterine verebilirsin mesela boss öldüğünde 32 elmas vermesini istiyorsan bossun skill kısmına vereceğim kodu ekle
Kod:
Kod:
peki mythicmobs ile yaptıhımız itemleri vere biliyor muyuz

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
CostumMobs Kullanırsan İşe Yarayabilir Eğer Kullanıcaksan Kod
/cmob cmd /tp Vodie - 100 - gibi

Shelcuk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
Kod:
işe yaramadı kardeş essentias da yüklü command blocklarda acık konsolda hata veriyo ve bossu kesince hiçbir şey olmuyor

+

bide npc ile ışınlanma yapmak istiyorum nasıl yapa biliriz sag tıklayınca direk ışınlanmasını