Tamam skayp gelNeyse @ErenReyiz Makp hazır sayılır.
Tamam skayp gelNeyse @ErenReyiz Makp hazır sayılır.
Olum o değilde ben dava açsam 100 tl bir şey alabilirim ama activision size dava açarsa 1 milyon gibi bi para ister .s iyisimi sen benim haritayı kullanYeni map hazırdır beyler.İnternetten bulduğum Total War 2 Rome mapını düzenleyerek yaptım. Yarın konuya eklerim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1405882727,1405805158][/DOUBLEPOST]Konu Güncel++
O değilde aşağıda kullanıcılar bu sayfayı şu kelimeyi aratarak buldu kısmına baksana SD:AS:ASDOlum o değilde ben dava açsam 100 tl bir şey alabilirim ama activision size dava açarsa 1 milyon gibi bi para ister .s iyisimi sen benim haritayı kullan
O değilde aşağıda kullanıcılar bu sayfayı şu kelimeyi aratarak buldu kısmına baksana SD:AS:ASD
Bedaav site olabilir ama css tema yükledim ._.tr.ggBedava Site
Verin mi loOlum o değilde ben dava açsam 100 tl bir şey alabilirim ama activision size dava açarsa 1 milyon gibi bi para ister .s iyisimi sen benim haritayı kullan
İyi de ben sana 1807 demiştim .-.Kod:
Madde 1: A devleti B devletine her koşulda yardım ve destek vericektir. Aynı şey B devleti için de geçerlidir.
Madde 2: Devletler anlaşma bozulmadığı sürece birbirine saldıramaz.
Madde 3: Anlaşma 29 Ağustos 1907'e kadar geçerlidir.
Hocam o değilde şablonu başka nasıl yapacağız?Map, Krallıkların şablonu, askeri sistem hepsi Ifade savaşlardından (Ç)alıntıdır en kısa sürede değiştirmezseniz hakkınızda dava açılacaktır.
Sen gelsene gruba?@ColdFireTR Osmanlisini Yapaydin Gelirdim.![]()
erenreyiz fani değilemdirSen gelsene gruba?
Yok lan Napolyon Savaşları.erenreyiz fani değilemdir![]()