Naruto Animesi hakkında ne düşünüyorsunuz ve türkiyenin anime durumu !

dberkay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aha bir narutocu ergen daha :D vazgeçin şu narutodan ya, narutodan kat kat daha güzel animeler var :D
Dün de aynı örneği vermiştim, mesela Bougyakusareta Tamashii no Jukyou sadece 4 bölümlük bir anime. Ben ilk 2 bölümünü izledim ve gerçekten o 2 bölüm bile bana izlediğim 50 bölüm naruto'dan daha çok zevk verdi. 12 Bölümlük Another'ı söylememe bile gerek yok... Veya Fullmetal Alchemist: Brotherhood'u arkadaşımla beraber bitirdiğimizde hüngür hüngür ağlayışımız...

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Naruto'dan daha güzel animeler var.Ama Naruto'nun yeri ayrı One Piece'in yeri ayrı Bleach'in yeri ayrı High School DxD'nin yeri ayrı vb...

dberkay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyunu Animesinden Daha güzel Animesi Berbat Naruto'nun.
Oyunlarındaki "kazanmazsan bölüm geçemezsin" anlayışı gerçekliği bozuyor. Örneğin en son naruto shippuuden ultimate ninja storm 2 oynamıştım. Animede yenildiğimiz bölümleri oyunda yenmek zorunda olduğumuz saçmalığı gerçekten çok can sıkıyor.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Şimdi durum bence şu ki;
Türkiye'de çoğu kişi için "anime" kavramı sadece Naruto'dan ibaret. Ki animesini izleyenlerin %99'unun mangasını takip etmediği ve bu yüzden çok büyük şeyler kaçırdığı da bir gerçek. Ben naruto'yu bitirdim. Shippuuden'ın da ilk 145 bölümünü falan izledim fakat derslerim nedeniyle ve olaylar birbirini tekrarladığından eski akıcılığını kaybetmesinden dolayı izlemeyi bıraktım. Daha farklı animelere yöneldim. Naruto'dan kat kat daha güzel animeler gördüm. Sadece 4 bölümlük bir animenin bile izlediğim 350-360 bölüm naruto'dan daha büyük zevkler yaşatması, naruto izleyerek kaybettiğim vakit için üzülmem gerektiğini düşündürdü... Ve acı durum şu ki; Ülkemizde anime kültürü sıfır. Neredeyse hiç otaku yok. Çoğu kişi animeleri birer çizgi film olarak nitelendirerek ve çizgi filmleri sadece çocukların izlediğini düşünerek animeleri bir kenara atıyor. Büyük ihtimalle bu yüzden çok az otakuya sahibiz. İnanıyorum ki şu düşünceyi insanlarımızın kafasından silebilsek biz de anime kültürü konusunda gelişebiliriz. Eğer aranızda gerçek birer otaku olmak isteyen varsa benimle iletişime geçsin. Hafiften ağıra doğru izlenmesi gereken animeleri sıralayayım. En azından ülkemizde bu kültürün gelişmesi için biraz çaba göstermiş olurum.
:D anime ve manga hala devam ediyor ve ben o naruto animesine resmen aşıgım :D :D
çok sevmek anlamında tabii ki.
Sormak istediğiniz bütün soruları cevabı bende :D

CpLScarlet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyunlarındaki "kazanmazsan bölüm geçemezsin" anlayışı gerçekliği bozuyor. Örneğin en son naruto shippuuden ultimate ninja storm 2 oynamıştım. Animede yenildiğimiz bölümleri oyunda yenmek zorunda olduğumuz saçmalığı gerçekten çok can sıkıyor.
Evet Orası Öyle. Ben 3'ü Oynuyorum Anime Hakkında Pek Bilgim Yok Fakat Savaşlar Gerçekten Keyif Verici Özellikle Tuşlarla Yapılan movie+ combat tarzi olay gerçekten fevkalade. Ama Söyledigin Gibi Aynı Olaya Rastladim Rakibi Yendiğim Halde Gelen Moviede Yenilmiş Görünüyordum . Biraz Aksaklığa Neden Oluyor Ama Zaten Arkadaşlar arasinda Turnuva Yapıyoruz :D Yani Senaryonun bi önemi yok benim için.Bir şey Daha Ekliyeyim ''Naruto'' Karakteri Çok Abartılmış oyunda Rasengan atarken diğer karakterlerde özel atinca Narutonunki Hep Üstün Geliyor Birtek ''Neji'' Nin Özel Yeteneği Narutodan Üstün Gelip Uygulanıyor.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
rasengan zaten en güçlü jutsu zaten ondan daha güçlü jutsuları var mesela senpou:chou oodama rasengan
fuuton:rasen shuriken
satın mı aldın?
Hikayeye göre gitmesi çok iyi olurdu?

CpLScarlet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
rasengan zaten en güçlü jutsu zaten ondan daha güçlü jutsuları var mesela senpou:chou oodama rasengan
satın mı aldın?
Dediğim Gibi Animeyi İzlemiyorum Naruto Karakterine Çok uyuzum.Öyleki Ara Sira Canim Sıkılınca 1vsCOM acıp Narutoyu pataklıyorum :D
Hayır Crack.
Kalkıpta Sevmediğim Bir Animenin Oyununa 40$ mi vereyim :D[DOUBLEPOST=1384892956,1384892873][/DOUBLEPOST]
satın mı aldın?
Dahası Peder'inin Özel Skillerini Atıncada Üstün Geliyor Narutonun Skill'i. Denemedigimiz Karakter Kalmadı Nerdeyse.
Arkadaşta Hep Onu Alıyor Bende Nejiyi Aliyorum Bir Şansım Oluyor :p Tabi Dönüşüm Geçirmezse.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Türkiye'deki insanlar anime'yi yumurcakta veren yemek animesi gibi sanıyorlar.Halbuki öyle değil animelerin türler vardır:
0-8 yaş arası
8-12 yaş arası
12-19 yaş arası
19-40 yaş arası

diye ayrılıyor.