- En iyi cevaplar
- 0
Sergun dedi de inanmadım yahu. Sonra Türkiye gelişmiyor, yoksa benim için çok sorun olduğunu söyleyemem.(sjsjssj)
GTX 960 ile değiştirmiş.Sergun dedi de inanmadım yahu. Sonra Türkiye gelişmiyor, yoksa benim için çok sorun olduğunu söyleyemem.(sjsjssj)
Render alacağım için işlemciyi iyi almam daha iyi oluyor. Ayrıca anakart, harddisk ve monitörden kısarak GTX 960 koydum. Güç kaynağı yetecek mi onu bilmiyorum. 450W sizce yeter mi?Sergun dedi de inanmadım yahu. Sonra Türkiye gelişmiyor, yoksa benim için çok sorun olduğunu söyleyemem.(sjsjssj)
Sana ayrı teşekkürler, bayağı yardımcı oldun, savundun falanGTX 960 ile değiştirmiş.
Benim yakındığım şey o olsa keşke, tekelleşmeye başladıkları için fiyatları uçuran intel ve nvidia'ya yüzlerce tl fazladan bayılacaksınız ona yanıyorum. Yok efenim amd sevmiyormuş. Amd olmasa şu an bu parçaları 10000tl üzerine bile alabilirdiniz. Kafayı çalıştırın, arka tarafınızı değil.GTX 960 ile değiştirmiş.
İşlemci olarak ben AMD'yi kullanırım ama ekran kartı olarak kullanmayı pek tercih etmiyorum Nvidia daha iyi geliyor.Benim yakındığım şey o olsa keşke, tekelleşmeye başladıkları için fiyatları uçuran intel ve nvidia'ya yüzlerce tl fazladan bayılacaksınız ona yanıyorum. Yok efenim amd sevmiyormuş. Amd olmasa şu an bu parçaları 10000tl üzerine bile alabilirdiniz. Kafayı çalıştırın, arka tarafınızı değil.
Dolar geçen yılın bu zamanları da aynıydı, bu bir bahane değil.İşlemci olarak ben AMD'yi kullanırım ama ekran kartı olarak kullanmayı pek tercih etmiyorum Nvidia daha iyi geliyor.
ve bu artış doların artmasından dolayı dolar bu kadar artmasa daha ucuza toplayabilirdi.
2-3 yıl önce ?Dolar geçen yılın bu zamanları da aynıydı, bu bir bahane değil.
1 Yıl önceyle karşılaştırmak doğru olmaz çünkü 1 yıl önceyle resmen aynı değerler vardı 1 yıl önceye göre ani bir artış yok ama tek 1 yıl önceye göre karşılaştırılamaz.Ehm, dalga mı geçiyorsun ?
AMD Ekran kartları CUDA desteklemiyor, OpenCL destekliyor fakat CUDA Render OpenCL'e oranla katbekat daha iyi bence. OpenCL çoğu yazılımda bulunmuyor bile. Ayrıca işlemcisinin ısınma sorununu ve stok fanını biliyoruz. Resmen jet motoru gibi bir fanı var. Ve çok klasik olacak fakat "ısınıyor". Aynı zamanda güç tüketimi çok yüksek. GTX 960 kartı 120W, 750 Ti ise yalnızca 60W tüketen kartlar. AMD kartları biliyoruz. Yani benim tercihim bu. Sen amd alıp kullanabilirsin. Uyarın için teşekkürler, fakat istemediğimi belirttim.Benim yakındığım şey o olsa keşke, tekelleşmeye başladıkları için fiyatları uçuran intel ve nvidia'ya yüzlerce tl fazladan bayılacaksınız ona yanıyorum. Yok efenim amd sevmiyormuş. Amd olmasa şu an bu parçaları 10000tl üzerine bile alabilirdiniz. Kafayı çalıştırın, arka tarafınızı değil.
GTX 960 ile GTX 750 Ti'ın performanslarını bir mi tutuyorsun?AMD Ekran kartları CUDA desteklemiyor, OpenCL destekliyor fakat CUDA Render OpenCL'e oranla katbekat daha iyi bence. OpenCL çoğu yazılımda bulunmuyor bile. Ayrıca işlemcisinin ısınma sorununu ve stok fanını biliyoruz. Resmen jet motoru gibi bir fanı var. Ve çok klasik olacak fakat "ısınıyor". Aynı zamanda güç tüketimi çok yüksek. GTX 960 kartı 120W, 750 Ti ise yalnızca 60W tüketen kartlar. AMD kartları biliyoruz. Yani benim tercihim bu. Sen amd alıp kullanabilirsin. Uyarın için teşekkürler, fakat istemediğimi belirttim.
Her iki markanın da fanları kötü fakat AMD'nin cidden jet sesi gibi. Intel kullanıyormuşsun, stok fan sesini biliyorsundur. Şu da mesela bir amd fanı:GTX 960 ile GTX 750 Ti'ın performanslarını bir mi tutuyorsun?
Intel'in de stok fanları iyi değil. Her iki markada da iyi bir fan almalısın ancak bütçem yetmediği için ben stok fan ile kullanıyorum.
PSU'lu kasaların PSU'ları 80+ sertifikasına sahip olmuyor, dolayısıyla hem verimli değilken hem de 12V kanalından gerçek gücünü vereceğinin garantisi yok.Z3 varken Z11'e bütçe ayırmak ve Haswell işlemci kullanmak çok garip olmuş. Ki zaten Z3 almakta yanlış olacak. PSU'lu bir kasayı çok daha ucuza mal edebilirsin.