[NASIL]3000TL'ye Toplayacağım Sistem Nasıl?

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
PSU'lu kasaların PSU'ları 80+ sertifikasına sahip olmuyor, dolayısıyla hem verimli değilken hem de 12V kanalından gerçek gücünü vereceğinin garantisi yok.
450W PSU alırken bu titizliği göremedim ama. :ha:
GTX 750 TI için bu kadar kasmaya gerek yok, yaklaşık 1 ay 350W PSU ile kullanmıştım. Giriş-orta sınıf bir ekran kartı için hem 400 TL lik bir kasa masrafına hemde Cooler Master vb. markaların tümleşik PSU'larına güvenmemeye gerek yok. :)

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
450W PSU alırken bu titizliği göremedim ama. :ha:
GTX 750 TI için bu kadar kasmaya gerek yok, yaklaşık 1 ay 350W PSU ile kullanmıştım. Giriş-orta sınıf bir ekran kartı için hem 400 TL lik bir kasa masrafına hemde Cooler Master vb. markaların tümleşik PSU'larına güvenmemeye gerek yok. :)
Yok zaten güncelledim, GTX 960 koydum ya :) O yüzden biraz PSU'yu arttırmam gerekecek. Zaten 750 Ti elektrik yokken bile çalışacak neredeyse :)

zM4xwellou

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kasayı tavsiye etmiyorum. Güç kaynağı olmayan bir kasa seçip 80PLUS'lu bir güç kaynağı seçmelisiniz bence.
Bellek (2x4GB) olursa daha performanslı olacaktır bu yüzden bunu tavsiye ediyorum;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kasayı tavsiye etmiyorum. Güç kaynağı olmayan bir kasa seçip 80PLUS'lu bir güç kaynağı seçmelisiniz bence.
Bellek (2x4GB) olursa daha performanslı olacaktır bu yüzden bunu tavsiye ediyorum;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kasa için biraz daha bütçenin arttırılması gerekecektir ancak tek kanal çift kanal arasında ki performans farkını ölçebilecek tepki süresine sahipsen saygı duyarım tercihine....

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Skylake toplayabilirdin istersen senin için birşeyler hazırlayabilirim?

zM4xwellou

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kasa için biraz daha bütçenin arttırılması gerekecektir ancak tek kanal çift kanal arasında ki performans farkını ölçebilecek tepki süresine sahipsen saygı duyarım tercihine....
Haklısın, tek kanal ve çift kanal performans farkı çok az. Çok düşünmeden yazmıştım onu saçma olmuş.