Nasıl Bir Asa İstersiniz ?[MagicalWands 1.3 için fikir alıyorum.]

Moda Büyülü makineler eklensin mi ?

• Kullanılan toplam oy
    17

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-)Asa ile tıklanılan yerin 5 blok çevresine rastgele düşen şimşekler olabiir
2-)Örümcek ağ fırlatan asa olabilir
3-)Çatlak oluşturan asa olabilir
4-)Tıklanılan yerin etrafını buzla kaplayan asa olabilir
aklıma gelenler bunlar :)
Şimşeklerle ilgili bir asa var fakat düştüğü yere etki ediyor dediğin hale getirip geliştireceğim.
Örümcek ağı fırlatan derken bu web block tarzı diyorsan tutsak edicek şekilde düştüğü yere etki eden bir asa var.
3'ü çok düşündüm deprem halinde olması daha iyi olur diye düşünüyorum sen ne dersin buna ?(Düştüğü yerde deprem oluşturacak büyük çatlaklar hatta bedrock bile yok olabilecek kadar ve kullanımı sınırlı olacak.Tahminen 1 ya da 2)
Bu buz meselesi de tam olarak nasıl ? Tıkladığı yerlerde zamanla parçacıklar falan oluşup sonradan buz mu olacak ki bence etkisi azalır asanın.Tıkladığı yer ve bir kaç yeri buza dönüştürüp etki gösterdiği alandaki mobları yavaşlatması falan daha iyi olmaz mı ? :D[DOUBLEPOST=1402515457,1402515422][/DOUBLEPOST]
(Asa değil)
Envanterdeki yemeği otomatik yedirecek bir kask güzel olabilir
Değişik + Eklenebilir.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimşeklerle ilgili bir asa var fakat düştüğü yere etki ediyor dediğin hale getirip geliştireceğim.
Örümcek ağı fırlatan derken bu web block tarzı diyorsan tutsak edicek şekilde düştüğü yere etki eden bir asa var.
3'ü çok düşündüm deprem halinde olması daha iyi olur diye düşünüyorum sen ne dersin buna ?(Düştüğü yerde deprem oluşturacak büyük çatlaklar hatta bedrock bile yok olabilecek kadar ve kullanımı sınırlı olacak.Tahminen 1 ya da 2)
Bu buz meselesi de tam olarak nasıl ? Tıkladığı yerlerde zamanla parçacıklar falan oluşup sonradan buz mu olacak ki bence etkisi azalır asanın.Tıkladığı yer ve bir kaç yeri buza dönüştürüp etki gösterdiği alandaki mobları yavaşlatması falan daha iyi olmaz mı ? :D[DOUBLEPOST=1402515457,1402515422][/DOUBLEPOST]
Değişik + Eklenebilir.

Çatlak konusu seninde dediğin gibi zaten yerde yarık oluşturcak, buz meseleside tıklanılan yere 4 duvar oluşturcak içinde kalcaksın buzun görüntüsüde sanki buzun içinde kalmış gibi gözükcektir :)

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çatlak konusu seninde dediğin gibi zaten yerde yarık oluşturcak, buz meseleside tıklanılan yere 4 duvar oluşturcak içinde kalcaksın buzun görüntüsüde sanki buzun içinde kalmış gibi gözükcektir :)
Buz blokları spawnlamak mümkün.Biraz renderlarla uğraşırsam tam küre şeklinde hapishane tarzı bir şey bile yapabilirim(ki bu çok pis render kodu ister yapabilir miyim kesin bile değil.).Ama dört duvar fikri güzel.Dediğim gibi render meselesini ayarlayamazsam yarı küre bir şekilde hapis edecek tarzda bir şey yapabilirim.

LapisDüşmanı

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Taştan bir top atan asa fena olur
Ayrıca etraftaki blokları toplayıp bir kalkan oluşturan asa daha çok var bende fikir

Latos10

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Mesela Büyü Gücü Olur Her Asa Büyü Harcar Ve Büyü Deposu Olur, Eklentiler İle Asa Gücü Vb. Eklenebilir Ve Bir Makine Olur Moblardan Düşen Şeyleri ( Zombi Eti Vb.. ) O Makine Atarsın O Da Büyü Çıkarır Ve Fazla Xp Büyü Takası Olur Yani Xp leri Büyü Büyüyü Xp Ye Çevirme Gibi Bu Sayede Enchant Sistemi De Kolaylaşır İstersen Daha Önerim Var :D

Edit: Mod İçin Logo Yapabilirim

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesela Büyü Gücü Olur Her Asa Büyü Harcar Ve Büyü Deposu Olur, Eklentiler İle Asa Gücü Vb. Eklenebilir Ve Bir Makine Olur Moblardan Düşen Şeyleri ( Zombi Eti Vb.. ) O Makine Atarsın O Da Büyü Çıkarır Ve Fazla Xp Büyü Takası Olur Yani Xp leri Büyü Büyüyü Xp Ye Çevirme Gibi Bu Sayede Enchant Sistemi De Kolaylaşır İstersen Daha Önerim Var :D

Edit: Mod İçin Logo Yapabilirim
Öneriler için sağol fakat logom var.[DOUBLEPOST=1402560184,1402559796][/DOUBLEPOST]
Şu büyücübaşı olayını da bir düşün... :D
Dün biraz düşündüm ve bugün söyleyeyim dedim : Büyücübaşı değil de thaumonomicon tarzı bir kitap güzel olmaz mıydı ? Adı da Mystconomicon falan olur :p

Latos10

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öneriler için sağol fakat logom var.[DOUBLEPOST=1402560184,1402559796][/DOUBLEPOST]
Dün biraz düşündüm ve bugün söyleyeyim dedim : Büyücübaşı değil de thaumonomicon tarzı bir kitap güzel olmaz mıydı ? Adı da Mystconomicon falan olur :p
Mod Araştırmaya Dayalı olursa Thaumcraft Dan Yararlanmak iyi Bir Fikir olabilir

likecraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bence vurunca adamla kendini kucuk bir yere alsin yani //walls komutu gibi.

Nokia 3310 cihazimdan iOS kullanılarak gönderildi Saygılar.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mod Araştırmaya Dayalı olursa Thaumcraft Dan Yararlanmak iyi Bir Fikir olabilir
Bu araştırma muhabbeti 1.3 için geçerli olamaz onu söyleyeyim.Eğer iş araştırmaya gelirse bütün her şeyin crafting ve diğer özelliklerini komple değiştirmem gerek.He ama ekleneceği kesin diyebilirim.Kendi alfabesi falan olur ne biliyim bir şey denerim işte :D

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
görünmezlik veren asa,hızlı koşturan asa,can basan asa,zıplatma (sağ tklaınca 2 dakika 2 blok zıplayabileceğiz) asası, patlama konuması asası, ok koruması asası, süzülme asası, mobların üzreine binmemizi sağlayan bir büyü (asa değil), tnt atan (yay gibi uzağa) asa, büyülü meşale (çok güçlü bir ışık yağar yere konunca) eklense bende indiririm :D

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
görünmezlik veren asa,hızlı koşturan asa,can basan asa,zıplatma (sağ tklaınca 2 dakika 2 blok zıplayabileceğiz) asası, patlama konuması asası, ok koruması asası, süzülme asası, mobların üzreine binmemizi sağlayan bir büyü (asa değil), tnt atan (yay gibi uzağa) asa, büyülü meşale (çok güçlü bir ışık yağar yere konunca) eklense bende indiririm :D
Görünmezlik Asası +
Hızlı Koşturan Asa +
Can Basan Asa +
Zıplatma Asası + (İsteğe göre havada zıplamayı sağlayan bir asa yapılabilir.)
Patlama Koruması -
Ok Koruması -
Süzülme Asası -
Mobların üzerine binmemizi sağlayan büyü -
TNT atan büyü +
Büyülü meşale -
Artı(+) koyduklarım eklenmiş olanlar,Eksi(-) koyduklarım eklenmemiş olup sonradan eklenebilecek olanlardır.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Görünmezlik Asası +
Hızlı Koşturan Asa +
Can Basan Asa +
Zıplatma Asası + (İsteğe göre havada zıplamayı sağlayan bir asa yapılabilir.)
Patlama Koruması -
Ok Koruması -
Süzülme Asası -
Mobların üzerine binmemizi sağlayan büyü -
TNT atan büyü +
Büyülü meşale -
Artı(+) koyduklarım eklenmiş olanlar,Eksi(-) koyduklarım eklenmemiş olup sonradan eklenebilecek olanlardır.
Büyü bloke eden ?

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bu bütün özellikler thaumcrafttaki gibi belirli itemlerde olsun onları yaparak asalara takalım. Böylece asalardan envanter dolmaz. İyi olur