AlichosTR
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bunun için backpack yapmıştım gerçi -,-Bu bütün özellikler thaumcrafttaki gibi belirli itemlerde olsun onları yaparak asalara takalım. Böylece asalardan envanter dolmaz. İyi olur
Bunun için backpack yapmıştım gerçi -,-Bu bütün özellikler thaumcrafttaki gibi belirli itemlerde olsun onları yaparak asalara takalım. Böylece asalardan envanter dolmaz. İyi olur
Eklenecektir.Birde asa tutarken oyuncu bu şekilde durabilir.
![]()
Canavarları Kısa Süreliğine Donduran
Eğer Bunu Plugin Olarak Yapabilirsen İ
nsana 5 Saniyede 3 Kalplik Can Veren
İnsanı yerin 7 kat Altında Obsidian Bir Odaya Hapseden
Baştan beridir plugin olarak yapmayacağımı söylüyorum.Modlar her zaman pluginlere karşı daha avantajlıdır ekstra kurma zahmeti dışında.Öte yandan zaten bir odaya hapsetme konuları üzerinde diğer yorumlarda durduk.Can arttırıcı asa da var.Böyle gereksiz yorumlar yapmayın lütfen.Canavarları Kısa Süreliğine Donduran
Eğer Bunu Plugin Olarak Yapabilirsen İ
nsana 5 Saniyede 3 Kalplik Can Veren
İnsanı yerin 7 kat Altında Obsidian Bir Odaya Hapseden
Büyü Gücünü Cana Dönüştüren? Hayır Bahsettiğim şey Regenleme Değil Ekstra Kalp Ekleme.Baştan beridir plugin olarak yapmayacağımı söylüyorum.Modlar her zaman pluginlere karşı daha avantajlıdır ekstra kurma zahmeti dışında.Öte yandan zaten bir odaya hapsetme konuları üzerinde diğer yorumlarda durduk.Can arttırıcı asa da var.Böyle gereksiz yorumlar yapmayın lütfen.
Kalp ekleme olayı biraz değişik ama olabilir.Bu hava da süzülme hareketleri de hoşuma gitti yapılabilir bir şey tabii bayağı render üzerine çalışmam gerek ama bu denilenlerin hepsini 1 ayda falan toplarım renderların harika olduğu bir biçimde tabii.Bu render olayını sokmazsam 2 hafta sonra falan mod çıkmış olur.Büyü Gücünü Cana Dönüştüren? Hayır Bahsettiğim şey Regenleme Değil Ekstra Kalp Ekleme.
Edit: Havaya Zıplatan Asada Altına Sağ Tıklarsın Yukarı Uçarsın Önüne Sağ Tıklarsın öne Fırlarsın
![]()
Altına Tıklarsın
![]()
Havaya Fırlarsın
![]()
Önüne Tıklarsın Böyle Fırlarsın
Not: Ayak, Kol Ve Eklem hareketlerini Yapmasan Da Olur![]()
İşimiz Yokta Birde Yorummu OkuyacağızBaştan beridir plugin olarak yapmayacağımı söylüyorum.Modlar her zaman pluginlere karşı daha avantajlıdır ekstra kurma zahmeti dışında.Öte yandan zaten bir odaya hapsetme konuları üzerinde diğer yorumlarda durduk.Can arttırıcı asa da var.Böyle gereksiz yorumlar yapmayın lütfen.
Yada Büyü Gücünden Eşya yapan Equivalent Exchange Gibi Mesela Bir Makine Olur Ona 20 Büyü Koyarsın Bir Demir Çıkar Gibi.Birşeyleri büyüte bilen ve küçültebilen olabilir mesala mega koyun yapabiliriz ve bu koyundan daha fazla yün düşebilir yada minions gibi bir asa yapabilirisin
Karar verildi.EklenecekYada Büyü Gücünden Eşya yapan Equivalent Exchange Gibi Mesela Bir Makine Olur Ona 20 Büyü Koyarsın Bir Demir Çıkar Gibi.
Modu Tek başınamı Yapıyorsun Yoksa Grup felan mı ?Karar verildi.Eklenecek
Tek başıma her şeyiyle beraber.Modu Tek başınamı Yapıyorsun Yoksa Grup felan mı ?