bozkurtmert267
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Programcilik Dedigin Sey Mesela Ne Tür ProgramcilikÖncelikle youtube kanalı sahibi biri olarak söyliyorum ki; youtubedan para alman zor, hatta çok zor. Benim 3k abonem var ama 4$ anca birikti.
Ha eğer ben eğlence için yapacam dersen, hiç yapma derim. Arkadaşlarında dediği gibi programlamacılığa atılırsan çok çok daha iyi miktarda para alabilirsin.
Ha illada ben açacam diyorsan:
Öncelikle kanal isminde "gamer,oyunda,oyun oynuyor" gibi saçma ibareler olmasın. Mümkünse intro koyma. Eğer introyu koyacaksan 5 saniyeyi geçmesin, sıkıcı olmasın ve template (hazır) olmasın. Ve hiçbir zaman abone kasmak için çekiliş yapma. Videolarında amacın oyunu göstermek değil, kişiyi eğlendirmek olsun. Eğer sadece 20 dakikalık kaliteli ve eğlendirici bir video hazırlamak istiyorsan; video üzerinde en az 1 saat çalışman gerekir. Oyun içerisindeki sıkıcı ve senin konuşmadığın kısımları videodan sil. Dünyanın en çok aboneye sahip kanalı olan PewDiePie bile her videosunda mükemmel bir edit yapıyor. Oyunun sesi senin sesini bastırmasın. Kaliteli bir mikrafon al, fan sesi çok gelmesin, audacityden ses cızırtısını sil. Videonu asla basit bir video olarak paylaşma; içerisine başka videolardan kesitler, çeşitli resimler koy. Sakın ama sakın sıradanlığa gitme. Milletin mcsgde çektiği survial games yerine mario çeksen daha çok izlenirsin. Facecam koyacaksan yüzüne ışık gelsin.
Binatone Homesurf744 / Hubble Smart7 (Homesurf744) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi