Bu geçerli bir yorum değil artık anlayın şunu. Birine bir faydanız dokunsun istiyorsanız düşüncenizi belirtmenin yanında kişisel olarak nasıl geliştireceğine dair açıklamalar yapın, yönlendirin. İkinci yorumunda yaptığın gibi mesela. Konuşmak ömrünüzü eksiltmez, insanlara tavsiye verin.
Beğenmedim. WorldEdit kullanmayın artık. WorldEdit kodlarıyla oluşturulan yapılar güzel olmuyor.
Katılmıyorum, ne kadar iyi yaptığımı tartışmıyorum ama zamanında yapıtlarla kafamı bozmuştum. Birçok beğenilen eser yaptım, inandırıcı oluyor muyum bilemem ama ispata gerek duymuyorum ve konumuz da bu değil şimdilik. Yalnızca WorldEdit kullandım. WorldEdit veya başka bir program sadece ve sadece zaman kazandırır, yapıtın güzel olup olmaması kafanızda başlamış ve bitmiştir.
Kişisel yorumum da şu:
Platform yapmaya çalış. Bir spawn için fazla küçük. İlk olarak spawn alanını yap ve dekorları sonra ekle. Önce havuzu yaparsan spawn için ayırdığın alanı kısıtlamış olursun. Renkli bir şey olsun istiyorsan kil kullanmanı öneririm. İşe yeni başlıyorsan bu alanda daha önce yapılmış yapıtları incele, kafanda özgün bir fikir oluşana kadar taklit et ama çalma. (Yani kendi başına yap, taklit eserleri "Yaptım!" diyerek paylaşma.) Taklit etmek ve çalmak arasında ölümcül bir fark vardır, birçoğu da o farkı öldürmüştür.