- En iyi cevaplar
- 0
1 Işık yılı 365,25 Yıldır.ne yani 1 yıldız yılı 1 yıl kadar,bir ışık yılı kaç gün
1 Yıldız Yılı'nıon 1 Milyon yıl olduğu tahmin ediliyor çünkü yıldızlar ısıya göre patlarlar.
1 Işık yılı 365,25 Yıldır.ne yani 1 yıldız yılı 1 yıl kadar,bir ışık yılı kaç gün
:/[DOUBLEPOST=1398590164,1398590121][/DOUBLEPOST]Bir hex kodu değil mi? (İçeriği:you mad bro)
Çok yüksek.Dünya dışındaki gezegenlerde yaşam olma ihtimali ?
1 Işık yılı 365,25 Yıldır.
1 Yıldız Yılı'nıon 1 Milyon yıl olduğu tahmin ediliyor çünkü yıldızlar ısıya göre patlarlar.[
365,25 Yıl [quote]
ben önceden sorduğumda 365,25 yıl dedin.
Güneş patlarsa karadelik açılmaz. Sadece güneşin çekirdeğinden bile daha sıcak bir bulutsu güneş sistemimizdeki buz ve gaz gezegenleri patlatır. Biz, gezegenlerin patlamasından etkilenebiliriz.Güneş patlarsa ne olur ? İleride güneşe gidebilecek kadar dayanıklı uzay araçları ve kıyafetler yapılabilecek mi ?![]()
çünkü mr.sersem ağır küre milyar derece olsaydı yer küre olmazdı.peki neden milyar derece değil de 5000 derece
Bunu kayda geçecek kimse olmazdı (Dünyadaki tüm insanlar 1 gün içinde tamamen yok olsaydı ne olurdu ?
İnsanlar varoluşundan bu yana mutasyona uğrarlar. İnsanın ilk hali ile şu anki hali arasında dağlar kadar fark vardır. İlk insanların bizim şu an olduğumuzdan daha uzun olduğu tahmin ediliyor. Ve ileride duyu organlarımızın daha belirgin olacağı,daha iyi kullanılacağı düşünülüyor.(Abi pardon senin yerine cevapladım ama kusuruma bakmaİnsanlar mutantlaşabilirmi ?Evetse bu nasil olur ve olunca ne gibi değisikliklerimiz olurdu ?
(Bonimax hesabım kapandı bu hesapla giriyorum)
Son soruna cevap vermeyeceğim o zamanAy olmasaydı ne olurdu ? Ay Nasıl oluştu ? Evrenin çoğunluğu hangi maddeden oluştu ? Atomların varlığını ileri süren ilk kişi kimdi ? (Bunu biliyorum)
No problemİnsanlar varoluşundan bu yana mutasyona uğrarlar. İnsanın ilk hali ile şu anki hali arasında dağlar kadar fark vardır. İlk insanların bizim şu an olduğumuzdan daha uzun olduğu tahmin ediliyor. Ve ileride duyu organlarımızın daha belirgin olacağı,daha iyi kullanılacağı düşünülüyor.(Abi pardon senin yerine cevapladım ama kusuruma bakma)
İnsanlar mutantlaşmaz (@Kdrbrk sonraki cümleye dikkat,), aksine evrim geçirirler. Çünkü insanın biyolojisi mutantlaşmaya el vermez. İnsan hücreleri seçici ve safkan hücrelerdir. Önümüze gelen her hücreyi benimseseydik (2. sorunun cevabı bu,) muhtemelen hayatta kalamazdık.İnsanlar mutantlaşabilirmi ?Evetse bu nasil olur ve olunca ne gibi değisikliklerimiz olurdu ?
(Bonimax hesabım kapandı bu hesapla giriyorum)