Nasıl Olmuş ? - Proje

S

Switcher

Ziyaretçi
Önerileriniz için teşekkürler , @BurnerTroll nasıl bir şey yapabilirim acaba dikdörtgenden farklı üçgen olurmu :p

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bakıyorumda herkes yaptıklarını paylaşıyor ben de paylaşsam mı acaba?

Yapın hakkındaki düşüncelerim:
Sade, eklemeler yapılmalı.

Paylaş ama bir zamanlar yapanlar gibi sonrasında gelen yorumlara ağlamayacaksan paylaş. Her tür yoruma açık olacaksan paylaşmalısın.[DOUBLEPOST=1435336270,1435336205][/DOUBLEPOST]
Önerileriniz için teşekkürler , @BurnerTroll nasıl bir şey yapabilirim acaba dikdörtgenden farklı üçgen olurmu :p

Basit şekillerle sınırlama kendini. İnternetteki farklı yapıları incelemeni tavsiye ederim.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paylaş ama bir zamanlar yapanlar gibi sonrasında gelen yorumlara ağlamayacaksan paylaş. Her tür yoruma açık olacaksan paylaşmalısın.[DOUBLEPOST=1435336270,1435336205][/DOUBLEPOST]

Basit şekillerle sınırlama kendini. İnternetteki farklı yapıları incelemeni tavsiye ederim.
Merak etme öyle değilim ve konuyu açtım.

S

Switcher

Ziyaretçi
Lafın tamamını sadece aptallara söyleme gibi bir prensibim var, sana hepsini söylememe gerek yoktur diye düşündüm. Haksız değilim değil mi bu konuda? :D
Ağır oldu :p(alınmadım) , yok yani anlardımda birde arazi tipleri dikdörtgen olduğundan :D

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel ile kötü arasında kaldım ama kötü seçeneğine daha bi' yakınım kendini geliştir[DOUBLEPOST=1435338173,1435338141][/DOUBLEPOST]
Lafın tamamını sadece aptallara söyleme gibi bir prensibim var, sana hepsini söylememe gerek yoktur diye düşündüm. Haksız değilim değil mi bu konuda? :D
İnsanda biraz acıma olur o ne öyle oha :lol: