efe2002ozyay
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Pantolonu mu yoksa konuyu mu?Peki, beni gaza getirdin hemen açıyorum.
-Pantolonunu açıyor isen önerebileceğim siteler var B).
Pantolonu mu yoksa konuyu mu?Peki, beni gaza getirdin hemen açıyorum.
2. okuyuşta anladım. Hayır lütfen önermePantolonu mu yoksa konuyu mu?
ÜzdünPantolonu mu yoksa konuyu mu?
Bakıyorumda herkes yaptıklarını paylaşıyor ben de paylaşsam mı acaba?
Yapın hakkındaki düşüncelerim:
Sade, eklemeler yapılmalı.
Önerileriniz için teşekkürler , @BurnerTroll nasıl bir şey yapabilirim acaba dikdörtgenden farklı üçgen olurmu![]()
Serverin IP'sini ver özelden, gelip yardım ederimÖnerileriniz için teşekkürler , @BurnerTroll nasıl bir şey yapabilirim acaba dikdörtgenden farklı üçgen olurmu![]()
Nasıl istiyorsan genç adam.2. okuyuşta anladım. Hayır lütfen önerme![]()
Merak etme öyle değilim ve konuyu açtım.Paylaş ama bir zamanlar yapanlar gibi sonrasında gelen yorumlara ağlamayacaksan paylaş. Her tür yoruma açık olacaksan paylaşmalısın.[DOUBLEPOST=1435336270,1435336205][/DOUBLEPOST]
Basit şekillerle sınırlama kendini. İnternetteki farklı yapıları incelemeni tavsiye ederim.
Deseydin kale diyeBen kaleyi kast etmiştim aslında ama bu da iyimser insanlar için bir başlangıç sayılabilir, değil mi?
![]()
Deseydin kale diye![]()
Ağır olduLafın tamamını sadece aptallara söyleme gibi bir prensibim var, sana hepsini söylememe gerek yoktur diye düşündüm. Haksız değilim değil mi bu konuda?![]()
İnsanda biraz acıma olur o ne öyle ohaLafın tamamını sadece aptallara söyleme gibi bir prensibim var, sana hepsini söylememe gerek yoktur diye düşündüm. Haksız değilim değil mi bu konuda?![]()
Teşekkürler kötü bir builderimGüzel ile kötü arasında kaldım ama kötü seçeneğine daha bi' yakınım kendini geliştir[DOUBLEPOST=1435338173,1435338141][/DOUBLEPOST]
İnsanda biraz acıma olur o ne öyle oha![]()