Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Müsait olduğumda kesinlikle bakacağım. Bir iki dakikasına baktım hero siege nin devam edecğim.
Okuyup eleştirdiğin için yorumumu ben teşekkür ederim
İyi forumlar.
Müsait olduğumda kesinlikle bakacağım. Bir iki dakikasına baktım hero siege nin devam edecğim.
Okuyup eleştirdiğin için yorumumu ben teşekkür ederim
İyi forumlar.
Videolarını İzledim. Abone oldum. Müsait olduğumda arada bir videolara bakıyorum bakarım.
Ben bir sorun görmedim. İnsanlar simdi yeni açılan kanallara pek bakmıyorlar. Örneğin senin kanalın 83 abone insanların çoğu "Amaan baksana bu kanal 83 abona iş yoktur bunda" diyip izlemeden direk geçiyorlar kanalları. Abonesi iyi olana gider bakarlar. Amma bütün kanalların "SIFIR" abone den başladığını anlamıyorlar mı anlamak mı istemiyorlar onu bilemiyorum. Mantıksızca davranıyorlar. Şimdi ki 50 100 aboneli insanlar "Orkun ışıtmak , MuratAbiGF" gibi ünlü youtuberlarla 1 video çekerse veya işte Murat senin kanalını överse örneğin Muratın takipçileri 83 aboneden 1k ya çıkarabilirler. Ben bunu yaşayan birçok kanal gördüm 120 abone den 200k ya çıkan aboneli kanallar var şimdi. Hepside başkalarının daveti sonucunda oluştu. Şu anda 50 60 aboneli insanlara yardım etmek katkı sağlamak anlayışı yok.
______
Kısacası kanalın gayet iyi, konusmaların sıkmadı videoyu izlerken, 20 Dakikada gayet uygun bir dakika. Ben inanıyorum bu şekilde gidersen ileride 500 e 600 e çıkar ordanda 128301023 abone görürsün.
Söylemeyi unuttuğum bir şey var. Kanalında videoların düzenli olmasına özen göstermelisin. Örneğin Haftada 3 gün belirli zamanlarda fkgasgklfj oyununu çek diğer hafta içinden kalan 2 günede ğsofgağskg oyununu koy. Haftasonu daha çok odaklanmanı öneririm biliyorsun Okul var sonucta haftasonu youtube a girme oranı kat kat artıyor hafta içi 2 video koyuyosan hafta sonu 3 video koy. Kanalına özen göstermek için epey vakit ayırmalısın.
___
Eğer kendine güveniyorsan, inanıyorsan ve başarılı bir youtuber olmak istiyorsan gerçekten en önemli şey vaz geçme 1 yıl bekledin 2k ya mı çıktı. Yine 1 yıl bekle, Damlaya damlaya göl olur lafı sadece para için kullanılmaz. Bu gibi durumlarada bu atasözü çok uygundur. Bu atasözünü sürekli düsünebilirsin. Yavas yavas.
Hiç kimse Doğar doğmaz herhangi bir şeyde üstün olmaz.Kendini geliştirerek olur.
Okuduğun için tesekkür ederim.
İyi forumlar.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.