28benzersizoyuncu
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Yeni bir kanal açtım ve hangi oyun yükselişte veya ne yaparsam gelişim sürecim hızlanır yazarsanız sevinirim.
GTA V oynayamıyorum bilgisayarım kurtarmıyorBiber yeme cezalı gta 5 slime challenge mod yap anında 100.000 abone kas.
Eski oyunlardan önerebileceğin şeyler varmı kardeşimCS:GO Gibi daha çok tercih edilen fps oyunlarını tercih edebilirsin.
Eğer farklı bi kanal olmak istersen eski oyunlara göz atabilirsin
GTA Vice City, San Andreas, Left 4 DeadEski oyunlardan önerebileceğin şeyler varmı kardeşim
İzleyen hala varmıdır acaba onlarGTA Vice City, San Andreas, Left 4 Dead
O zamanlar sadece bunları oynardım :C
Ülkemizin utanç yanı bu işteYoutube'da hemen yüksek abonelere ulaşmak için kız olman yeterli
Mesela hocam ne yapabilirim ne diyorsun şu oyun bu oyun derken ?aga ... cezalı oyun ... yapmaca .. lı ... vs. değişik şeyler olmasına gerek yok diğer kanallardan özenerek yap yani herkesin yaptığı işi yap
Heryer troll dolubıraderım sımdı nabıosun bılıyomusun 60 lıraya guzel bı mancraft aliorsun ındırıyon kuruyosn fln ıste gıdıosun suvıvvale qams cekıosun bak bura cok onemlı.Ondan sonra gıdıosun tmm mı yanina yutubir alıorsun 500k fln olcak ondan sonra gelıseblrsn tek vıdyoyla kardesım,cok ıyı abone ksrsin benım dedıklerımı yab
Öyle 100k amacım yok hocam 1-2 k olsun bana yeter diyorum öyle şaklaban olacak halimizde yok ama düşünülünce Minecraft GTA V ve CS GO yeterince çekildi yani benim videolarımın gözükme şansı 0 neredeyseTürkiye'de youtuber olarak gelişmenin tek yolu videoda saçma saçma şeyler yapıp saçma saçma şakalar yapıp suratını felan saçma sapan şekillere sokman, oyun olarakta Minecraft , GTA V ve CS:GO çekersen ve yukardakileri uygularsan 100k abone garanti. Daha çok istiyosan yanına ünlü bir youtuber felan alcaksın.