Ne gibi oyunlar Yükselişte

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Öyle 100k amacım yok hocam 1-2 k olsun bana yeter diyorum öyle şaklaban olacak halimizde yok ama düşünülünce Minecraft GTA V ve CS GO yeterince çekildi yani benim videolarımın gözükme şansı 0 neredeyse
MC çekildi de hep aynı modlar çekildi farklı modlar, farklı kimsenin oynamadığı haritalar felan oynarsan çekilir. CS:GO'da da sırf rekabetçi felan yerine daha değişik modlar çekersen, GTA V'i bilmiyorum :D , ama eğer az ve kaliteli izleyicim olsun diyosan. 8-10 yaş aralığı çocukların oynadığı oyunları seçmemeye çalış.

En iyi cevaplar
0
MC çekildi de hep aynı modlar çekildi farklı modlar, farklı kimsenin oynamadığı haritalar felan oynarsan çekilir. CS:GO'da da sırf rekabetçi felan yerine daha değişik modlar çekersen, GTA V'i bilmiyorum :D , ama eğer az ve kaliteli izleyicim olsun diyosan. 8-10 yaş aralığı çocukların oynadığı oyunları seçmemeye çalış.
Minecraft'ı baştan o yüzden eledim hocam :D GTA V benim bilgisayarım yetmiyor CS:GO düşünülebilir onun dışında farklı oyunlar çekmeyi planlıyorum. State of Decay ile başladım dizi şeklinde şu an fragman felan da veriyorum :D

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Youtuber arkadaşın olsun anında en az 200K'sın!

Bunun dışında saçma sapan abileri güldürecek şeyler yapmanı öneririm. Gülmeme çelınclar bu aralar abilerin yeni gözdesi!

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Acı bir gerçek bazı kanalarda görüyorum aktifliğin tekrar aktif hale getirmek için tekrarda Minecraft dönüş yapanlar var. :ciddi:
O yüzden minecraft öneremeyeceğim ama sen ona gideceksin zaten.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak youtubede kolay yükselme yolları bunlar:

Gülmeme challenge vs., Mayıngıraft, Slime yapma, Kız soyundu vs.

Daha varda aklımda olanlar bunlar bunlar ıyap anında 100.000 abone kasarsın.