BattleDragon14
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Gençler, çok işsiz birisiyimdir. Beni Microsoft ekibine alırsa ilk yapacağım şey tüm bilgisayarlarına "adana merkez" diye mesaj atcam 
Bunu kim, ne için ve ya neden çalsın ki?Boyle buna benzer birsey gormustum insallah (ç)alinti degildir
msgbox "Abiğğ, gözünü seviyim! Artık kapat şu bilgisayarı. Yemin ediyom 2 gündür hiç kapamadın bak çok ısındım!!! Seni de yakmıyim sonra. Hastanelik olursun. İyi geceler, iyi uykular api. Saygılar sevqiler. Mikrosöft." , vbExclamation , "Bilgisayarınızdan bir mesaj geldi!"
Biraz daha açabilir misin konuyu?Bunu kim, ne için ve ya neden çalsın ki?
Sonra bunu .vbs uzantısıyla kaydediyorsun bu kadar. Çalınacak neyi var?Kod:msgbox "Abiğğ, gözünü seviyim! Artık kapat şu bilgisayarı. Yemin ediyom 2 gündür hiç kapamadın bak çok ısındım!!! Seni de yakmıyim sonra. Hastanelik olursun. İyi geceler, iyi uykular api. Saygılar sevqiler. Mikrosöft." , vbExclamation , "Bilgisayarınızdan bir mesaj geldi!"
Yardımcı linkler: Resim Yükle Dosya YükleNasıl resim yükleyebilirim?
Ne kadar işsizim diye konu açmışsın sonra kim bunu çalar diyorsun Belki bu kadar işsiz birisisindir ?Bunu kim, ne için ve ya neden çalsın ki?
Sonra bunu .vbs uzantısıyla kaydediyorsun bu kadar. Çalınacak neyi var?Kod:msgbox "Abiğğ, gözünü seviyim! Artık kapat şu bilgisayarı. Yemin ediyom 2 gündür hiç kapamadın bak çok ısındım!!! Seni de yakmıyim sonra. Hastanelik olursun. İyi geceler, iyi uykular api. Saygılar sevqiler. Mikrosöft." , vbExclamation , "Bilgisayarınızdan bir mesaj geldi!"