Ne İşsizim...

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gençler, çok işsiz birisiyimdir. Beni Microsoft ekibine alırsa ilk yapacağım şey tüm bilgisayarlarına "adana merkez" diye mesaj atcam :D

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Boyle buna benzer birsey gormustum insallah (ç)alinti degildir

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boyle buna benzer birsey gormustum insallah (ç)alinti degildir
Bunu kim, ne için ve ya neden çalsın ki?
Kod:
msgbox "Abiğğ, gözünü seviyim! Artık kapat şu bilgisayarı. Yemin ediyom 2 gündür hiç kapamadın bak çok ısındım!!! Seni de yakmıyim sonra. Hastanelik olursun. İyi geceler, iyi uykular api. Saygılar sevqiler. Mikrosöft." , vbExclamation , "Bilgisayarınızdan bir mesaj geldi!"
Sonra bunu .vbs uzantısıyla kaydediyorsun bu kadar. Çalınacak neyi var?

LordOfStrategy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kod:
msgbox "Abiğğ, gözünü seviyim! Artık kapat şu bilgisayarı. Yemin ediyom 2 gündür hiç kapamadın bak çok ısındım!!! Seni de yakmıyim sonra. Hastanelik olursun. İyi geceler, iyi uykular api. Saygılar sevqiler. Mikrosöft." , vbExclamation , "Bilgisayarınızdan bir mesaj geldi!"
Biraz daha açabilir misin konuyu?

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bunda bir işsizlik göremiyorum, arkadaş galiba kodlama öğrenmiş denemelerini yapıyor.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kod:
Ne kadar işsizim diye konu açmışsın sonra kim bunu çalar diyorsun Belki bu kadar işsiz birisisindir ?

Kokten

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gün geçmiyor ki ülkemizden umut verici haberler gelmeye dursun!!:kırbaç: