Ne Olacak Bu Minecraft'ın Hali?

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar artık minecraft 6 yaşındaki çocukların bile oynadığı oyuna dönüştü. Önüne gelen video çekti. (14 yaşından yukarısına sözüm yok.) Bir kanal var sesi 9 yaşındaki çocuk sayılır. Ve videolarının izlenme sayısı benimkinin 10 katı. Internet cafeye gidiyorum çocuk lapisden büyük bir küp şekli yapıyor üstünden aşağıya sular döküyor (hiç yaratıcı değil) arkadaşına kaydırak yaptım diye hava atıyor. Bu lapisli server isteyenler de işte bu çocuklar. Eskiden kesinlikle daha güzeldi minecraft. Sizce ne olacak Minecraft'ın hali? Ben önünü açık görmüyorum.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ın kitlesi zaten 6+ için. Ama faction serverlar berbat durumda. Ben zaten normal minecraft oynarsam Minigames oynarım. Kendi mod paketimi geliştiriyorum şu an. şimdilik 127 mod var ama artacak. Ya da redstonla uğraşırım fakat komut bloğu kullanmadan yapmayı denerim her şeyi. Sen de bu tarz şeylerle uğraş.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Minecraft küplerden oluşmuş bir dünya ve çocukları çekmesi normal. Sonuçta legoların sanal versiyonu diyebiliriz. 7'den 70'e herkes oynuyor olabilir. Tabii haklı olduğun yerlerde var.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emin ol Minecraft'ı klavye kullanmayı bilen 2-3 yaşındaki çocuk bile oynayabilir ayrıca bak birini Yaş bakımından yargılamak kesinlikle saçmalıktır 9 Yaşındaki çocuk emek vermiş ve bir video çekmiş fakat seninkinden daha fazla beğenilmişse ' O ÇOCUK SENDE DAHA İYİ VİDEO ÇEKİYODUR ' yargısını almamız lazım . Ayrıca Sakın ha insanların Hayal gücüyle dalga geçme en nefret ettiğim şeydir o orda bir Kaydırak görüyorsa sende beğenmediysen beğenmedim diyebilirsin ama hiç Yaratıcı değil diyemessin bana göre .

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Emin ol Minecraft'ı klavye kullanmayı bilen 2-3 yaşındaki çocuk bile oynayabilir ayrıca bak birini Yaş bakımından yargılamak kesinlikle saçmalıktır 9 Yaşındaki çocuk emek vermiş ve bir video çekmiş fakat seninkinden daha fazla beğenilmişse ' O ÇOCUK SENDE DAHA İYİ VİDEO ÇEKİYODUR ' yargısını almamız lazım . Ayrıca Sakın ha insanların Hayal gücüyle dalga geçme en nefret ettiğim şeydir o orda bir Kaydırak görüyorsa sende beğenmediysen beğenmedim diyebilirsin ama hiç Yaratıcı değil diyemessin bana göre .
Harbiden haklısın mesela gökyüzündeki buluta baktığımızda hepimizin aynı şeyi görmesi mümkün değil aynı şekilde Minecraft'ta öyle sen beğenmediğin için onun yaratıcı olmaması bana hiç mantıklı gelmiyor ayrıca diğer arkadaşlarında söyledği gibi Minecraft daha çok küçük yaş çocukalrı hedef alan bir oyun illa server'da oynamak istiyorsan sonoyuncu gibi serverlar'a bak lapisli server oyuncu çekmek için gerçekten oyunu adam akıllı oynamak istiyorsan minigames oyna en güzeli o

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Harbiden haklısın mesela gökyüzündeki buluta baktığımızda hepimizin aynı şeyi görmesi mümkün değil aynı şekilde Minecraft'ta öyle sen beğenmediğin için onun yaratıcı olmaması bana hiç mantıklı gelmiyor ayrıca diğer arkadaşlarında söyledği gibi Minecraft daha çok küçük yaş çocukalrı hedef alan bir oyun illa server'da oynamak istiyorsan sonoyuncu gibi serverlar'a bak lapisli server oyuncu çekmek için gerçekten oyunu adam akıllı oynamak istiyorsan minigames oyna en güzeli o
Sincap dönmüş o_O

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
eski hali dediğiniz şey oyunun fazla tanınmadığı bi zamandı ve oyun tanınmazlığa doğru gitmediğine göre maalesef bunun daha kötüsü olucak gibime geliyor

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Böyle durumlar yaşamak istemiyorsanız alın Primum'u girin Hypixel serverlerine arkadaşlarınız ile doya doya oynayın :) Yada alamayacak durumdaysanız Arkadaşlarınız ile server açın baş başa oynayın derim.

Son düzenleme:

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle durumlar yaşamak istemiyorsanız alın Primum'u girin Hypixel serverlerine arkadaşlarınız ile doya doya oynayın :) Yada alamayacak durumdaysanız Arkadaşlarınız ile server açın baş başa oynayın derim.
Ahahaha Olur mu Öyle Bir Şey Arkadaş Eskilerden ... (Çok İnce Çok Çok Çok İnce)

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten faction serverlerin büyük sorunu Vipler. Adam hayatını oyuna adıyor ve bir demir kılıç bir demir seti anca yapıyor ve enchli elmas setli beceriksiz bir vip, gelip onu kesiyor... Batsın bu dünya ._.