LokumReyiz
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ben kelleni aldıydım ya la + saptırmayalım ._.kes sesini o kavram benim ciddiyim
Ben kelleni aldıydım ya la + saptırmayalım ._.kes sesini o kavram benim ciddiyim
Ama pardon dedümrapor küfür ettin ._.
ayrıca İngilizce söyledim laoğolsun ettin ._. o zaman bende cümlenin başına pardon koyup moderatörlere sövim ? yok öyle dünya rapor ettim bile![]()
olsun yinede o bir küfür.-. rapor edildin o zaman bende moderatörlere ingilizce sövem rapor edildin bile .-.
Ayrıca.. Forumda rapor edildi mesajları yasak!kendin idrak edebilirsin küfür edersem rapor yermiyim yemezmiyim diye eğer beynin idrak edemicek kadar gelişmemişse söyle her küfüründe uyaralım
Ben anlardım+ editlemekle kalmaz mesela geçen gün bir çocuk editlediği mesajdan küfür uyarısı aldı?+ saptırma lan konuyu ._..-. kanıt ver ayrıca rapor edildi diye sölemezsem sonra deme niye ban yedim diye._. hiç değilse haberin olur niye yedine dayir
Bu arada banlanana ödül yok artık Ip ban gelecek .-:inadına saptırcam .-.
.-. kanıt ver ayrıca rapor edildi diye sölemezsem sonra deme niye ban yedim diye._. hiç değilse haberin olur niye yedine dayir
Hızlı ve sessiz ._.Uygunsuz İçeriğin Cevaplanması
Uygunsuz içerikler rapor edilmedi. Bu tür içeriklerin "rapor edildi" ve benzeri şekilde cevaplanması, diğer üyeleri teşvik edeceğinden bu tür mesajlarda uyarı alabilir. Konulara "rapor edildi" ve benzeri mesajlar yazmadan sadece rapor edin.
Keşke kuralları okusaydın...