Ne tanıtımı istersiniz???

MalooPVO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar şu an ben mod tanıtımı yapmak istiyorum ve size 2 sorum var:
*Hangi modu tanınıtıyim.
*Bunu forumun hangi bölümünde paylaşmalıyım.(Modlar diye bir bölüm yok ve açılsa çok iyi olur.)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Seni zorlicak ama mekanism ve ender io tanit derim en sevdiğim modlar ama bilenlerin sayisi çok az

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Mekanism çok büyük yaa hala tam çözemedim eğer çok iyi biliyosan bana ulaşır mısın
Kardeşim hiçbir mod zor değil bir mod paketi bul kendine bi amaç belirle (beninki marsa gidip poop moduyla siçmak) sonra bildiğin modlari kullan aşir igelişincede bilmediğin modlarin her itemini yap anliyosun zaten yaparken[DOUBLEPOST=1431161919,1431161841][/DOUBLEPOST]
Dostum Thaumcraft'ı Tanıtırmısın?
Thaumcraftin tanitimimi olur her şey thaminaminaniamianimaimnmiainiamicom da yaziyo tanitimini izlersen modun eğlencesi kaçar kendin oynarken öğren

MalooPVO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim hiçbir mod zor değil bir mod paketi bul kendine bi amaç belirle (beninki marsa gidip poop moduyla siçmak) sonra bildiğin modlari kullan aşir igelişincede bilmediğin modlarin her itemini yap anliyosun zaten yaparken[DOUBLEPOST=1431161919,1431161841][/DOUBLEPOST]
Thaumcraftin tanitimimi olur her şey thaminaminaniamianimaimnmiainiamicom da yaziyo tanitimini izlersen modun eğlencesi kaçar kendin oynarken öğren
İngilice bilmeyenler thaumcraft ı anlayamaz keşke türkçe yaması felan olsa :D

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İngilice bilmeyenler thaumcraft ı anlayamaz keşke türkçe yaması felan olsa :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
burasi yapiyo[DOUBLEPOST=1431162427,1431162337][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
türkçe yaptiği modlar[DOUBLEPOST=1431162457][/DOUBLEPOST]
Kardeşim ben mod paketiyle sunucu açıyorum.
ne demek istediğini anlamadim