Morph modu mu..?Minecraft TV bölümüne aç.
Mod olarak ise tam hatırlamıyorum ismini ama tüm npc'lere dönüşebildiğin bi mod vardı. (Enderdragon, wither vb.)
Shapeshifting mi?Hayır. Daha uzun birşeydi.
O bir mod paketi mod değil yani birsürü moddan oluşan bir paket.Ve MatisWrath nereye atmam gerektiğini gösterdi sağolsun
O pakete baktım modlarının %90 biliyorum ama ağır modlar bazılarının tanıtımı 8 saat bile alır parça parça yapıp tek seferde açıklayabilirimMm anladım tek tek mod göstermek istiyosun
Ender IO başka bir forumda yapmıştım(forum kapandı) biraz uzun sürdü ama yarın yapmaya çalışırımSeni zorlicak ama mekanism ve ender io tanit derim en sevdiğim modlar ama bilenlerin sayisi çok az
Kardeşim hiçbir mod zor değil bir mod paketi bul kendine bi amaç belirle (beninki marsa gidip poop moduyla siçmak) sonra bildiğin modlari kullan aşir igelişincede bilmediğin modlarin her itemini yap anliyosun zaten yaparken[DOUBLEPOST=1431161919,1431161841][/DOUBLEPOST]Mekanism çok büyük yaa hala tam çözemedim eğer çok iyi biliyosan bana ulaşır mısın
Thaumcraftin tanitimimi olur her şey thaminaminaniamianimaimnmiainiamicom da yaziyo tanitimini izlersen modun eğlencesi kaçar kendin oynarken öğrenDostum Thaumcraft'ı Tanıtırmısın?
İngilice bilmeyenler thaumcraft ı anlayamaz keşke türkçe yaması felan olsaKardeşim hiçbir mod zor değil bir mod paketi bul kendine bi amaç belirle (beninki marsa gidip poop moduyla siçmak) sonra bildiğin modlari kullan aşir igelişincede bilmediğin modlarin her itemini yap anliyosun zaten yaparken[DOUBLEPOST=1431161919,1431161841][/DOUBLEPOST]
Thaumcraftin tanitimimi olur her şey thaminaminaniamianimaimnmiainiamicom da yaziyo tanitimini izlersen modun eğlencesi kaçar kendin oynarken öğren
İngilice bilmeyenler thaumcraft ı anlayamaz keşke türkçe yaması felan olsa![]()
ne demek istediğini anlamadimKardeşim ben mod paketiyle sunucu açıyorum.
Çok sağol işeme baya yarayacakLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.burasi yapiyo[DOUBLEPOST=1431162427,1431162337][/DOUBLEPOST]Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.türkçe yaptiği modlar[DOUBLEPOST=1431162457][/DOUBLEPOST]
ne demek istediğini anlamadim