Konudaki mesajları okumaya üşendim ama artık annem ile babamı ikna edebildim başarılıyım diye.
Şöyleki; insan istediği şeyi başarır. Ben 9 yaşımdan beri kaç tane berbat, (kötü olan tüm kelimeler) siteler kurdum ve vazgeçmeden ilerledim. Hatta bir ara kodlama yapmak çok zor diye bırakacağımı düşündüm ancak bırakmadım. Ve şuanda başarıya ulaştım. Şimdiki amacım ise bu siteyi Google kadar ünlü yapmaktır.
Diğer amacım ise bilgisayar dilini öğrenmek. Çoğu kişi bana 1 0 1 ile ne yapabilirsin diyor ancak istendiği zaman her türlü şey yapılabilir.
EZBERLEME İŞİNE GELİRSEK
Herkes ezberleyebilir. Bazıları çok geç, bazıları saniyesinde (ki bu çok zor) ezberleyebilir. Açıkçası ilgilenmediğim (biyoloji,coğrafya,matematik) gibi şeyleri 10 kere anlatsalar anca ezberleyebiliyorum. O da hiç tekrar yapmadığım için unutuyorum gidiyor. Sınav gününe sıkıştırıp sınavdan sonra yine unutuyorum. Ancak insan ezberlediği şeyi de unutabilir. Mesela yine benden örnek verirsek, site kodlamaya başladığımda kodları ezberlemek için çok çabalıyordum ve bu kodları yaza yaza da şu an profesyonelliğe ulaştığımı düşünüyorum.
Bu arada madem bu kadar uzun bir yazı yazdım şu kişisel düşüncemi de eklemek istiyorum. Bence her türlü daldan insanlar seçilip eğitilmeli. Teknolojik işlerle ilgileniyorum ve lise hayatıma kadar 1 icat bile yapamadım, daha kaç yıl bekleyeceğim bu eğitimi almak için.