Neden bilgisayarin başinda oyun oynuyorsunuz ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben 3 yildir hayatimin çoğunu bilgisayarda geçirdim ve sonra sıkıldım ve kendime bir soru sordum neden oynuyorum ? sonsuza kadar oynicakmiyim ? cevabini bulamadim sizce ne olmali ? Oynamayi bırakip dışariya çıksam bile yapicak en ufak eğlenceli bir şey bile yok çok garip bir durum ...

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Sonsuza kadar olmaz rahat ol. Daha eğlenceli şeyler bulduğunda ya da bağımlılık zincirini kırdığında kurtulursun. Bu yaşlarda böyle hissetmen normal.

İlla şimdi kurtulmak istiyorum diyorsan çevre edin kendine reelde. Etkinlikler yapın, takılın, gezin.

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
O zaman bilgisayarın ayağında oyun oynarız :/ (Bugün çok soğuk espiri yaptım ya la.Donmayam sonra...)
Hayat zaten bir oyun, ister oyun içinde oyun oyna, ister sadece bir oyunu oyna, farketmez. Her 2 durumda da oyun oynuyorsun.
Sims Oynamak?Simsin İçinde Sims Oynamak?Simsin İçinde Sims Oynarken Onun İçinde de Sims Oynakmak?
Oyunun içinde oyun oynarken oyun oynama işini yaparken oyun oy...

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hayatimda 1 kere bile kendime özen göstermeyen fakat çok tatli birisiyim :/ ve en büyük zevkimde dağinik olmak sosyal olmak biraz zor :/

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Hayatimda 1 kere bile kendime özen göstermeyen fakat çok tatli birisiyim :/ ve en büyük zevkimde dağinik olmak sosyal olmak biraz zor :/
Teknolojik şeyler almayı sevip üstüne hiçbir şey almayan tip mi?Aynen oyum ben de.Ama saatler ve parfümler var tabi o ayrı konu.

Erenkorowakurwa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonsuza kadar olmaz rahat ol. Daha eğlenceli şeyler bulduğunda ya da bağımlılık zincirini kırdığında kurtulursun. Bu yaşlarda böyle hissetmen normal.

İlla şimdi kurtulmak istiyorum diyorsan çevre edin kendine reelde. Etkinlikler yapın, takılın, gezin.
PP'ne katılıyorum ve gidiyorum buradan.
Gezin demişsin.

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Dünyanın Derdi Olan Para İçin MineCraft Sayesinde Kodlama Başladım (Html-Css-Php)