Neden bilgisayarin başinda oyun oynuyorsunuz ?

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Not:Bu yazı, 14 dakikalık Mirai Nikki (Gelecek günlüğü) müziği eşliğinde yazılmıştır.
// Gerçek hayatta, biz sadece izlenimden oluşan varlıklarız. Et ve kemik yığınıyız sadece. Ve bunu değiştirmenin yolu da yok. Çünkü beyin glikoz yakmak istemiyor. Çünkü izlenim bir anda oluşur ve insan beynini yormaz. Fakat izlenimi değiştirmek, onun hakkında yorum yapmak beyni yorar. Çoğu kişi de bunu istemiyor. Asosyallik de bundan doğuyor zaten. İnsanların yanlış düşüncelerinden. Ve insan, kendisine odaklanıyor. Gerçeğe. Sadece gerçeklere odaklanmak çok daha iyi hissettiriyor insana.
// İzlenimler, insanların izlenimleri, düşünceleri yanlış. Hepsi siyah ve beyaz. ha, bizimki de yanlış, fakat bunu değiştirmenin bir yolu var. Cidden ızdıraplı bir yol mudur bilemem ama çoğunluğa göre öyle. Gerçek bilgi. Gerçek bilgi. Gerçek bilgi. Ve kendimiz. Gerçek kendimiz. GERÇEK. Ne istiyoruz hayattan, neden bunu gerçekleştirmiyoruz? Biz isteklerimizi yerine getirmeden insan değil ancak siyah varlıklar olabiliriz. İşte bu yüzden, isteklerini dile getir. Bağır, çağır. Eğer isteklerini belli bir kalıp içine tam oturtabilirsen şu istekleri dile getirmekten sonraki zamanda o zaman isteğe yapılabilecek tek bir şey kalır. Tabi isteği belli bir kalıba sokmak için büyük bir emek ve bilgi gerekiyor. Fakat bu bilgi tek yönlü olduğu için pek sorun değil. Neredeyse herkes yapıyor bunu.
// İsteklerimizi kalıba sokmak kadar önemli bir şey var kardeşlerim. Gerçek. İsteklerimizi Ehlileştirmede en başarılı araçtır bu. İsteklerinizi belli bir kalıba soktuğunuzda onu gerçekle yoğurun. O zaman daha mükemmel ve aşkın bir fikir üreteceksiniz. İsteğinizin kalıptan daha büyük olduğunu göreceksiniz. Sanırsam bu paragraf kısa sürecek. Her neyse. Şimdi insan, gerçek, asosyallik ve kendimiz ile ilgili bir paragraf yapalım ki sorular kalmasın.
//İnsanların çoğu bilgisi gerçek değildir. Gerçek, her yere dağılmış durumda olsa bile, ey kardeşlerim, onlar pek azını toplayabilirler. Bu durumda her ne kadar istekleri belli kalıba soksalar da isteklerini aşkın yapamazlar. Bu yüzden gerçekliğinden emin olduğunuz bir varlığa koşun. Kendiniz. Kendiniz harici tüm insanlar bir yanılgı olabilir. Fakat gerçekliğinden emin olduğunuz tek şey kendinizdir. Asosyalliğin tam olarak nedeni budur. Başka bir şey varsa, bilemeyeceğim. Kendinizi tanıyın o zamanlar. Fikirlerinizi sorgulayın, tüm fikirlerinizi. o zaman elit bir düşünceye, gerçeğe yaklaşacaksınız. Bu gerçeklere yaklaşmak için bilgi gerekiyor. Fakat bilgiye değinmeyeceğim. Bilgi her yerde bulunuyor artık. Güvenilir bir kaç kaynak bulup devam edin. Tabi ki de her konuda. Tek bir konu olursa pek bir şey olmaz. Gerçeğe yaklaştığınız da zaten bunu anlarsınız. İsteklerinizi gerçekle yoğurun. Mükemmel bir istek elde edin. Bilgi toplamaya devam edin. Duyarlı olun. toplumu değiştirmek isteyin. İnsanı değiştirmek isteyin. Başarısız olun. Daha fazla bilgi toplayın. Gerçeğe yaklaşın. Her şeyi sorgulayın. Sonra gene insanları değiştirmek isteyin. Ama gene başarısız olun. (her halükarda başarısız oluyorsunuz.) Böyle gitsin. Sonunda kendinizi, gerçeği tanıyacaksınız. (Tam olarak olmasa da)
//Görüşürüz, aklınızda bir soru kalırsa çekinmeden sorun
Not2: "//"ler paragrafları gösteriyor.
Özet geç: Asosyal olmanın belli şartları vardır. İsteğini mükemmele yaklaştırmak, gerçeği aramak ve gerçeğin yolundan gitmek, gerçek bilgiyi anlamak, kendini kavramak, bilim ve felsefe ile içli dışlı olmak. Bunları yerine getiremeyecekseniz lütfen asosyal olmayın.
Bir de bu yazıyı okurken şunu dinleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler arkadaşımla vakit geçireyim dedim şimdi arkadaşımın evinde cs atıyoz o yönlendiriyo ben ateş ediyom nasıl sosyalleşmiş miyim?

S

sergun26

Ziyaretçi
Sonunda öleceğiz, her şey geçici. Neden yaşıyoruz?
Neden böyle bir konu açıyorsun?
Öbür alemde ne kadar oyun oynadın, derslerinde ne kadar başarılıydın diye sormayacaklar elbet. Ama hayat bu, hayatımızın ortalarını iyi yaşamak için okuyoruz. Yaşlanınca iş bitiyor zaten. Zaman geçirmek ve stresten uzaklaşmak için oyun oynuyoruz.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçükken benim bir sopam vardı :D bilgisayardan sıkılınca alır o sopayı hayali yerler, düşmanlar oluşturur onlarla savaşırdım. Sopa benim herşeyimdi :D ister silah, ister kılıç, ister kazma... oynadığım oyuna göre değişiyordu bu şeyler... mesela CoD oynamışsam kendimi savaşta hisseder sopamı silah olarak kullanırdım :D sıkılınca tekrar bilgisayara döner, bilgisayardan sıkılınca tekrar sopaya dönerdim :D Ama artık kırıldı :/

@sergun26 nın dediği gibi aslında hayat bir sınav. Allah senin cennete yada cehenneme girip girmeyeceğini test ediyor. Ne yaparsan yap son aynı, ölürsün ahirete gidersin. Hayatı iyi yaşayabilirsin, kötü yaşayabilirsin, yinede son aynı :p

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten bana ters etki yapiyor daha anime izlemeye başlayali 1 hafta oldu ve gerçekten daha iyi bi hale girdim artik bilgisayar oyunlarini oynamiyorum eskiden delisiydim ve 1 haftadir 1 kere bile hiçbir oyuna girmedim sadece anime izlemek için açtim ve çok gariptirki dışari çıktım sanki dünyaya ilk defa geliyormuş gibi gözlerim yandi 1 2 dk sonra çıktım hava almaya aklimdan rasgele geçen birine selam vermek geçti ama yapmadim aklimdan geçirmiş olmam bile garip[DOUBLEPOST=1435264706,1435264635][/DOUBLEPOST]
animeleri suçlamayi kesin artik 3 yildir asosyalim anime izleyeli 1 hafta oluyor
Bunu anime suçlaması algılamışsın demek istediğim o değildi pff. Hepinizde gereksiz bir atar var :(

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O kadar yazı yazdık kimse takmıyor :'([DOUBLEPOST=1435306552,1435306519][/DOUBLEPOST]20 dakikamı verdim la o yazıya ben S:

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bütün sene TEOG sayesinde bilgisayardan uzak kalınca, günde 10 saat falan başındayım , anca yetiyor :creeper:

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En iyi cevaplar
0
galiba bir benim böyle takıntılarım yok heralde sabahları bilgisayar oynar akşamları yemekten sonra dışarı çıkarım :olgun:

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Başlığı görünce tepkim:
AHAHAHA biri bana bunun bir halisünasyon olduğunu söylesin lütfen :(
İçeriye girince tepkim:
Senlen aynı durumdayım. Çağın kölesiyiz ikimizde. Bir dakika bilgisayarımdan yada tabletimden (tablette oyunlar telefona göre daha performanslı ^_^) ayrıldım mı? Ya televizyon izlemeliyim yada yemek yemeli yada uyumalıyım yada bisiklet sürmeliyim (Çok şükür ki bisiklet sürme gibi bir hobim var)

LikeAnEnderman

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Dozu yeterince olduğunda iyi, fakat hayatı oyun yapmamak lazım. Hemde şu an olduğumuz Bilgi Çağı'nda daha çok kendimizi kitaplara vermeliyiz. Eğer çok oynamak istiyorsan 3 saat yeterli diye düşünüyorum :)