Neden Faction ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Factionlarda türk sunucularında çok kötü ve saçma.
1. %99u cracked (ip deyiştir gir sınırsız çar) %1İ Premium( Hack kullanmaz [(aşırı ender)Eylencenın tadı premiumda kardeş.]
2.herkes AYNI TÜRDEN FACTION KURUYOR. BUTUN FACTION SUNUCULARI AYNI. AYNI YA KOPYA. HARITALARI SAYMAZSAK AYNI SAÇMALIK. GIT LAPISE PARA KAZ KAZAN ORMANA BAKIYORUM SADECE VS ?
3.Eski factionlar GAYET eylenceliydi.Adminler ÇOK İyidi Ve yaşları 18-19 gibiydi.Haritalarda alıntı enderdi. Adamlar kendi pluginlerini editlerdi. skript yazarlardı. Oyuncularmı ? Gerçek faction yaşanırdı. Faction alanına claim atıp klan kalesinden A clanı B clanıyla hep clan basardı ve birbirine hep düşman olurdu. Gayet te eylenceliydi o zamanlar.
Şimdimi ?
1. 10 Yaşındaki çocuk sunucu açar.10-13 Yaşlarından yetkili alır. plugin paketini çalar. skirpter alır. Daha sonra skripter isyan eder tabi çocuklar yani. Şimdinin Factionun anlamı yok. Kolay sıkıcı . HEPSI ONLINE MODE = OFF (yani crackedler girebilyir) öyle ! Bune yani ?Eskiden türk premium sunucuları da vardı gayet iyidi. Şimdi HERTARAF CRACKED ?!?
2. HACKER çocuklar mı ? aç kill aura speed hack. Survivalda oynanmıyor artık. böyle 10 yaşındaki çocuklar MİNECRAFT OYNARSA BU OYUN GELİŞMEZ KARDEŞİM AÇ PREMİUM SERVER GELİYİM ? BUNE BEN ARTIK ADAM GIBI FACTION BULASIYA KADAR BEKLICEM ARTIK YANI CONCONMUDUR NEDIR ANLAMIYORUM.
Benim için iyi olan şey.
1. Artık bazı İnsanlar ROLEPLAY sunucuları kuruyor. Tabi beta :(
Bu kadar.

-İsyan.

BUNU YAZMAK İÇİN 25 DK UĞRAŞTIM DÜZELLTIM OKUYUN LAYN :D

ATLA IŞIK HIZI Bu da neüy!? ? .dAE.R.AE.DRae:rear.aeR.

++Biz artık faction demiyoruz. Artık ismi çocukların okuduğu gibi FEKŞIN
rakip geri sekmiyor ve adamın 2 katı hızda koşuyoruz, eh biraz öyle oluyo. Aynı şekilde ata vurmadığı sürece bizde geri sekmiyoruz

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
At ve sekmeme yi duyunca metin2 aklıma geldi eskiden metin2 de güzeldi :(

Mineplex ve hypixel in dışında bu oyunu milyonlarca singleplayer oynayan var yanı sıra başka küçük serverler ve hamachi li serverler var..
Oyunu tablette oynayan var. Xbox da oynayan var. Telefonda ve PS3 de oynayan var.. Bide bunların da Serverleri... İyiymiş Hocam Minecraft çırpınıyor evet.
Oyunların(Minecraft)bence devri bitiyor. Şu an kaç tane insan gibi kod yazıp Faction ve ya Survival gördünüz. Allah a şükür şu an RPG sunucularına sıçramadı. O RPG sunucuları ise bazıları oyuncu çekmek için bir yerlerini yırtıyor. ( Başka sunuculara DDOS atmakta var, Hazır programlarla bot atmakta vs.) Sunucuların iyice birşeyleri çıktı. Herkes yetkili olmak istiyor olamayınca kendi sunucuları kuruyor. Bende premiumlu insan gibi bir türk sunucusu da oynamak istiyorum.

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin derdin premiumlu server ama bi gerçekçi düşünürsen bu oyunun devririn süreceğini anlarsın. Açıklamak ile uğraşmak istemiyorum cevap yazdığın yorumum da var zaten.
Yani crack lı anlamında dedim

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sürekli Faction skyblock survival Görmekten Bıktım Türkiye Yenilikçilere Açık Olmalıdır artık eskileri geliştirmeyi veya kullanmayı vırakıp yenilere bakmalıyız :)