Factionlarda türk sunucularında çok kötü ve saçma.
1. %99u cracked (ip deyiştir gir sınırsız çar) %1İ Premium( Hack kullanmaz [(aşırı ender)Eylencenın tadı premiumda kardeş.]
2.
herkes AYNI TÜRDEN FACTION KURUYOR. BUTUN FACTION SUNUCULARI AYNI. AYNI YA KOPYA. HARITALARI SAYMAZSAK AYNI SAÇMALIK. GIT LAPISE PARA KAZ KAZAN ORMANA BAKIYORUM SADECE VS ?
3.Eski factionlar GAYET eylenceliydi.Adminler ÇOK İyidi Ve yaşları 18-19 gibiydi.Haritalarda alıntı enderdi. Adamlar kendi pluginlerini editlerdi. skript yazarlardı. Oyuncularmı ? Gerçek faction yaşanırdı. Faction alanına claim atıp klan kalesinden A clanı B clanıyla hep clan basardı ve birbirine hep düşman olurdu. Gayet te eylenceliydi o zamanlar.
Şimdimi ?
1. 10 Yaşındaki çocuk sunucu açar.10-13 Yaşlarından yetkili alır. plugin paketini çalar. skirpter alır. Daha sonra skripter isyan eder tabi çocuklar yani. Şimdinin Factionun anlamı yok. Kolay sıkıcı . HEPSI ONLINE MODE = OFF (yani crackedler girebilyir) öyle ! Bune yani ?Eskiden türk premium sunucuları da vardı gayet iyidi. Şimdi HERTARAF CRACKED ?!?
2. HACKER çocuklar mı ? aç kill aura speed hack. Survivalda oynanmıyor artık. böyle 10 yaşındaki çocuklar MİNECRAFT OYNARSA BU OYUN GELİŞMEZ KARDEŞİM AÇ PREMİUM SERVER GELİYİM ? BUNE BEN ARTIK ADAM GIBI FACTION BULASIYA KADAR BEKLICEM ARTIK YANI CONCONMUDUR NEDIR ANLAMIYORUM.
Benim için iyi olan şey.
1. Artık bazı İnsanlar ROLEPLAY sunucuları kuruyor. Tabi beta
Bu kadar.
-İsyan.
BUNU YAZMAK İÇİN 25 DK UĞRAŞTIM DÜZELLTIM OKUYUN LAYN
ATLA IŞIK HIZI Bu da neüy!? ? .dAE.R.AE.DRae:rear.aeR.
++Biz artık faction demiyoruz. Artık ismi çocukların okuduğu gibi
FEKŞIN