Neden Faction ?

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Türkiye sunucularının çoğu Faction türünde peki neden ? hepsi neredeyse birebir aynı neden kendilerine onca plugini editlemek onca buildi yapmak ve o kadar para vererek eziyet ediyorlar ? Bu konuyu tartışmayı çok isterim merak ediyorum çünkü. Ayrıca hepsi Başlığa şunları yazıyorlar Boss,Kasalar,Orman,Hammadde sanki dünyada bir ilk ormanı ve hammaddesi olan faction. Neden faction sunucu açılıyor ?

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Açmayın şu konuları artık.
Bir önceki konuya attığım cevabı alıntılıyım bari;

Ben açtım şu an 5 online'ı var.Kaliteye ihtiyaç duyulduğu zaman sektöre kaliteli içerik gelir.
Birader şimdi böyle sunucular hala var.Benim sunucum da bunlardan biri.
Bu tarz sunucuları açmak için aşırı derecede bilgili ve tecrübeli olmak gerekiyor.
Mesela ben kendi sunucum için 1.5 sene kod yazdım.
Başlarda maks oyuncu çekerken şu an sadece aksiyon rpg seven oyuncular var.Onlarda sohbete geliyorlar genelde.
RoR,Blazerd,Platin RP hayatta kalmaya çalışıp da kitleye yada kendi kişisel sorunlarına yenik düşen bazı kaliteli sunucular.
Bende büyük ihtimal ile kendi sorunlarıma yenik düşeceğim çünkü seneye kız kardeşim üniversite sınavına girecek ve onu dershaneye göndermem lazım.
O yüzden ek iş yapmak zorundayım ve eve geldiğimde yorgunluktan ve javaya olan bezginliğimden(iş hayatı) yaptığım ilk şey Paladins açıp yatma saatine kadar elimde fast foodla competetive atmak.

Ha belki oyuncu çekemememin nedeni gri liste sisteminden kaynaklıdır.Bastiçe sunucudaki oyuncuların girecek oyuncuları davet ettiği bir sistem.
Böylelikle ağzı bozuk,yaşı küçük,ruhu cıvık insanları sunucuya almamış oluyoruz.Kız oyunculara da daha mezih bir ortam sunarak en azından bir abilik yapmış oluyorum.
Bu sistemi kaldırsam elbet online sayım yükselir.Fakat istemiyorum.Gerçek hayatta da yeni nesil çocukları hiç sevmedim.Sanal alemde de sevmiyorum.
Türkiye'nin ne kadar pisliği varsa davranışları ile suratıma suratıma yansıtıyorlar.

Neyse konudan sapmadan, yukarıdaki video ile benim sunucumun videosunu karşılaştırın.

Aradaki fark ne biliyor musunuz ? Onlar yabancı.Türkler ezik.Yabancılar Java ile yapıyo, Türkler yapamıyo.Türk sunucularında hack var.Velvet var.

Şu ön görüş kırılsa belki biz eskiler de bir şeyleri geliştirmeyi başarırdık.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Çok garip bi ikilemde kalıyor faction sunucular, Yıl 2012 eskiden yapılar o kadar kaliteli değildi ama gerçekten devasa kaleler kuruyoduk ve bu cidden zevkliydi. İnşaat yapmak işkenceden çok büyük bi zevkdi. Demir setini çeken vs atmaya giderdi dia seti olanlara abi çekilirdi hatta enchantlı olanlara ben şahsen tanrı gözüyle bakıyodum :D. O zamanlar yaşımızda küçüktü ve tonla oynicak adam vardı kimsenin iş üniversite derdi yok çılgınlar gibi vs atıyoduk. Yıl 2013 lapise kaydı sunucular oda çok zevkliydi ondada bolca anım vardır ve hala build yapmak birazcık sıksada çok zevkli :D. Tuzak kuranların bayrak tutanıyımdır bu arada sövüp durduğunuz kişilerden biriside benim edit eşya diye bir şey yoktu p4 setle akıyoduk çılgınlar gibi. Yıl 2015 At kullanan sayısı çok fazlaydı bunun nedeni vurduğunuzda rakip sekmiyodu! ve edit eşya yok Kes V kılıç + kuvvet 2 potu + at'la ışık hızında eritebiliyodunuz rakiplerinizi. Yıl 2016, build yapanı dövüyolar artık kimse build yapmakla uğraşmıyor herkesde çılgınlar gibi hileler var. Editler havada uçuşuyor user sayıları çok az. Kaliteli kitle ise üniversite vb şeylerle uğraşıyor yani oynicak zamanı yok kimsenin. Hadi yaşı küçük olanlar oynasa diyelim şuanki nesilde öyle göz yok malesef :(. Yıl 2017 AS:Fas:FwqA:Fa:sf:Fqwa:RAS:Fas:FA

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft bitiyor Mineplex'in bile onlinesi düşük sadece hypixel bu oyunu ayakta tutuyor bu minecraftın son çırpınışları.

xRodLess

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok garip bi ikilemde kalıyor faction sunucular, Yıl 2012 eskiden yapılar o kadar kaliteli değildi ama gerçekten devasa kaleler kuruyoduk ve bu cidden zevkliydi. İnşaat yapmak işkenceden çok büyük bi zevkdi. Demir setini çeken vs atmaya giderdi dia seti olanlara abi çekilirdi hatta enchantlı olanlara ben şahsen tanrı gözüyle bakıyodum :D. O zamanlar yaşımızda küçüktü ve tonla oynicak adam vardı kimsenin iş üniversite derdi yok çılgınlar gibi vs atıyoduk. Yıl 2013 lapise kaydı sunucular oda çok zevkliydi ondada bolca anım vardır ve hala build yapmak birazcık sıksada çok zevkli :D. Tuzak kuranların bayrak tutanıyımdır bu arada sövüp durduğunuz kişilerden biriside benim edit eşya diye bir şey yoktu p4 setle akıyoduk çılgınlar gibi. Yıl 2015 At kullanan sayısı çok fazlaydı bunun nedeni vurduğunuzda rakip sekmiyodu! ve edit eşya yok Kes V kılıç + kuvvet 2 potu + at'la ışık hızında eritebiliyodunuz rakiplerinizi. Yıl 2016, build yapanı dövüyolar artık kimse build yapmakla uğraşmıyor herkesde çılgınlar gibi hileler var. Editler havada uçuşuyor user sayıları çok az. Kaliteli kitle ise üniversite vb şeylerle uğraşıyor yani oynicak zamanı yok kimsenin. Hadi yaşı küçük olanlar oynasa diyelim şuanki nesilde öyle göz yok malesef :(. Yıl 2017 AS:Fas:FwqA:Fa:sf:Fqwa:RAS:Fas:FA

Hatırladım, yıl 2013 bi sunucuda arsaları kendileri yapıyorlardı authme yoktu sanırsam. Arsalar teker teker yapılıyodu. Kale yapardık köyü büyütürdük sonra diğer klan gelir baskın yapar tnt atardı. Sonra bitti o seneler işte bee

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hatırladım, yıl 2013 bi sunucuda arsaları kendileri yapıyorlardı authme yoktu sanırsam. Arsalar teker teker yapılıyodu. Kale yapardık köyü büyütürdük sonra diğer klan gelir baskın yapar tnt atardı. Sonra bitti o seneler işte bee
Biraz daha ileri yıllardır o, hayatım boyunca max 1-2 tane tnt atan gördüm ben :D

xRodLess

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biraz daha ileri yıllardır o, hayatım boyunca max 1-2 tane tnt atan gördüm ben :D

Ama çok güzeldi bee şimdi factionda lapis kazıyorlar ozaman lapis sınırlanırdı yenilenmezdi sürekli klan savaşlarının tadı çıkardı dia set kolay değildi hatta 2011-2012 seneleri olmalı hatırladım 1.5.2 sunucuydu

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ama çok güzeldi bee şimdi factionda lapis kazıyorlar ozaman lapis sınırlanırdı yenilenmezdi sürekli klan savaşlarının tadı çıkardı dia set kolay değildi hatta 2011-2012 seneleri olmalı hatırladım 1.5.2 sunucuydu
Lapis kesinlikle güzeldi ya, lapis kazarken sohbet etmek çok zevkliydi millete ana bacı kaymak falan şimdi küfür'e çok kötü bakılıyor :(. O zamanlar savaşırdık cidden savaşırdık şimdi millet hayatını lapiste p900 set kasarak geçiriyor ve bi tane vs atmadan hatta ormana bi tane blok koymadan bırakıyolar :(.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arsa mı? Arsa yok hocam! Sadece faction claimi ile geçindik biz birde X, Ray :D
Kendi aramızda 32 diamondu ticaret yaparak satıp büyütürdük factionumuzu

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
At ve sekmeme yi duyunca metin2 aklıma geldi eskiden metin2 de güzeldi :(

Mineplex ve hypixel in dışında bu oyunu milyonlarca singleplayer oynayan var yanı sıra başka küçük serverler ve hamachi li serverler var..
Oyunu tablette oynayan var. Xbox da oynayan var. Telefonda ve PS3 de oynayan var.. Bide bunların da Serverleri... İyiymiş Hocam Minecraft çırpınıyor evet.
Milyonlarca? Bunu neye dayanarak söyledin.Ayrıca minecraftın son çırpınışları olmasa bile sunucuların sonu gelmeye başlıyor ama daha gelmedi tabii.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Milyonlarca? Bunu neye dayanarak söyledin.Ayrıca minecraftın son çırpınışları olmasa bile sunucuların sonu gelmeye başlıyor ama daha gelmedi tabii.
Türkiye için yanlız bu, çok zevkli sunucular olduğuna eminim, daha 2012'de asyada animasyon yağan mmorpg sunucular vardı :D

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
kolaya kaçılıyor o yüzden diğer zor olanları yapmak bilgi gerektiriyor + /*/

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Factionlarda türk sunucularında çok kötü ve saçma.
1. %99u cracked (ip deyiştir gir sınırsız çar) %1İ Premium( Hack kullanmaz [(aşırı ender)Eylencenın tadı premiumda kardeş.]
2.herkes AYNI TÜRDEN FACTION KURUYOR. BUTUN FACTION SUNUCULARI AYNI. AYNI YA KOPYA. HARITALARI SAYMAZSAK AYNI SAÇMALIK. GIT LAPISE PARA KAZ KAZAN ORMANA BAKIYORUM SADECE VS ?
3.Eski factionlar GAYET eylenceliydi.Adminler ÇOK İyidi Ve yaşları 18-19 gibiydi.Haritalarda alıntı enderdi. Adamlar kendi pluginlerini editlerdi. skript yazarlardı. Oyuncularmı ? Gerçek faction yaşanırdı. Faction alanına claim atıp klan kalesinden A clanı B clanıyla hep clan basardı ve birbirine hep düşman olurdu. Gayet te eylenceliydi o zamanlar.
Şimdimi ?
1. 10 Yaşındaki çocuk sunucu açar.10-13 Yaşlarından yetkili alır. plugin paketini çalar. skirpter alır. Daha sonra skripter isyan eder tabi çocuklar yani. Şimdinin Factionun anlamı yok. Kolay sıkıcı . HEPSI ONLINE MODE = OFF (yani crackedler girebilyir) öyle ! Bune yani ?Eskiden türk premium sunucuları da vardı gayet iyidi. Şimdi HERTARAF CRACKED ?!?
2. HACKER çocuklar mı ? aç kill aura speed hack. Survivalda oynanmıyor artık. böyle 10 yaşındaki çocuklar MİNECRAFT OYNARSA BU OYUN GELİŞMEZ KARDEŞİM AÇ PREMİUM SERVER GELİYİM ? BUNE BEN ARTIK ADAM GIBI FACTION BULASIYA KADAR BEKLICEM ARTIK YANI CONCONMUDUR NEDIR ANLAMIYORUM.
Benim için iyi olan şey.
1. Artık bazı İnsanlar ROLEPLAY sunucuları kuruyor. Tabi beta :(
Bu kadar.

-İsyan.

BUNU YAZMAK İÇİN 25 DK UĞRAŞTIM DÜZELLTIM OKUYUN LAYN :D

ATLA IŞIK HIZI Bu da neüy!? ? .dAE.R.AE.DRae:rear.aeR.

++Biz artık faction demiyoruz. Artık ismi çocukların okuduğu gibi FEKŞIN