Birader şimdi böyle sunucular hala var.Benim sunucum da bunlardan biri.
Bu tarz sunucuları açmak için aşırı derecede bilgili ve tecrübeli olmak gerekiyor.
Mesela ben kendi sunucum için 1.5 sene kod yazdım.
Başlarda maks oyuncu çekerken şu an sadece aksiyon rpg seven oyuncular var.Onlarda sohbete geliyorlar genelde.
RoR,Blazerd,Platin RP hayatta kalmaya çalışıp da kitleye yada kendi kişisel sorunlarına yenik düşen bazı kaliteli sunucular.
Bende büyük ihtimal ile kendi sorunlarıma yenik düşeceğim çünkü seneye kız kardeşim üniversite sınavına girecek ve onu dershaneye göndermem lazım.
O yüzden ek iş yapmak zorundayım ve eve geldiğimde yorgunluktan ve javaya olan bezginliğimden(iş hayatı) yaptığım ilk şey Paladins açıp yatma saatine kadar elimde fast foodla competetive atmak.
Ha belki oyuncu çekemememin nedeni gri liste sisteminden kaynaklıdır.Bastiçe sunucudaki oyuncuların girecek oyuncuları davet ettiği bir sistem.
Böylelikle ağzı bozuk,yaşı küçük,ruhu cıvık insanları sunucuya almamış oluyoruz.Kız oyunculara da daha mezih bir ortam sunarak en azından bir abilik yapmış oluyorum.
Bu sistemi kaldırsam elbet online sayım yükselir.Fakat istemiyorum.Gerçek hayatta da yeni nesil çocukları hiç sevmedim.Sanal alemde de sevmiyorum.
Türkiye'nin ne kadar pisliği varsa davranışları ile suratıma suratıma yansıtıyorlar.
Neyse konudan sapmadan, yukarıdaki video ile benim sunucumun videosunu karşılaştırın.
Aradaki fark ne biliyor musunuz ? Onlar yabancı.Türkler ezik.Yabancılar Java ile yapıyo, Türkler yapamıyo.Türk sunucularında hack var.Velvet var.
Şu ön görüş kırılsa belki biz eskiler de bir şeyleri geliştirmeyi başarırdık.